Myyntipäällikkö

Haemme nyt Muurameen aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Otat kokonaisvastuun kuljetuspalveluiden ja kiviainesten myynnistä, markkinoinnista ja kehittämisestä. Lähdet aktiivisella otteella sekä vahvistamaan nykyisiä asiakkaisuuksiamme että tekemään uusasiakashankintaa. Teet myyntiä tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti. Tulet panostamaan käytännön myyntiin, tarjousprosesseihin ja asiakkuuksien hoitomalleihin. Kuulut yrityksen johtoryhmään.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Toimialan tuntemus katsotaan eduksi. Olet joustava ja aktiivinen persoona, jolle työskentely asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on luontevaa. Etsimme pitkäaikaista ratkaisua, tulosvastuullista henkilöä meille merkittävässä liiketoiminta-alueessa. Ota haaste vastaan.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Voit jättää myös soittopyynnön. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

30.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Muurame

logo: Keski-Suomen Kuljetus Oy

Keski-Suomen Kuljetus Oy (KSK) on vuonna 1962 perustettu, osakasautoilijoidensa omistama KTK-yritys, jonka toiminta perustuu kuljetuspalveluihin, kiviainesten jalostamiseen ja myyntiin, sekä maarakennusurakointiin. Yhdessä 2012 perustetun tytäryhtiönsä KSK Logistiikka & Infra Oy:n kanssa KSK tarjoaa palveluitaan koko Suomeen. Yhtiön pääkonttori on Muuramessa ja aluetoimisto Viitasaarella. KSK Logistiikka & Infra Oy:n toiminta kattaa Etelä-Suomen, toimiston sijaitessa Lohjalla. Rahtiliikenteessä palvelemme valtakunnallisesti joustavana kumppanina. Rakennamme asiakkaidemme tarpeita vastaavat ratkaisut yhdistämällä osakasyrittäjiemme voimavarat ja ammattitaitoisen henkilökuntansa.