Myyntipäällikkö

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt Posiva Solutions Oy:lle

Myyntipäällikköä

Vastaamaan käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitusprojektissa kertyneen osaamisen, mallien, menetelmien ja teknologioiden myynnistä maailman muille loppusijoitusorganisaatioille.

Vastuualueet

Tämä tehtävä on organisaatiossamme uusi, ja siten ainutlaatuinen mahdollisuus päästä myymään suomalaista osaamista maailmalle.

Tehtäväsi on kontaktoida ja keskustella kansainvälisten ydinvoima-alan toimijoiden kanssa siitä, miten he voisivat hyödyntää Posivan ainutlaatuista osaamista omissa ydinpolttoaineen loppusijoitusprojekteissaan.

Sinä pystyt yhdessä Posivan muiden asiantuntijoiden kanssa löytämään osa-alueita, joista syntyy projektisopimuksia esimerkiksi asiantuntijapalveluiden, teknologioiden tai prosessien toimittamisesta asiakkaille. Posivan edelläkävijyyden ansiosta asiakkaat voivat säästää merkittäviä määriä rahaa ja aikaa.

Potentiaalisia asiakkaita ovat ydinvoimaa käyttävät maat, joita on maailmassa noin 30. Nykyisin meillä on asiakkaita yli kymmenestä maasta. Etunamme on, että koska Posiva on 40 kehitysvuoden jälkeen aloittamassa loppusijoitusta ensimmäisenä maailmassa, se on erittäin tunnettu yhtiö asiakkaiden keskuudessa.

Tehtäviisi kuuluu myynnin ja asiakassuhteiden hoidon lisäksi myös markkinointia kuten konferenssiesiintymisiä sekä projektityöskentelyä eli raporttien laatimista ja laadunvarmistusta sekä erilaisten workshoppien ja koulutusten organisointia.

Tehtävä on itsenäinen ja tarjoaa mahdollisuuden kehittymiseen kansainvälisessä myynti- ja projektityössä.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja ennen kaikkea näyttöä onnistuneesta teknologian, konsultoinnin tai palveluiden myyntityöstä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää myös projektinhallinnan osaamista, erinomaista englannin kielen taitoa sekä kokemusta erilaisissa kulttuureissa ja monikansallisissa projekteissa työskentelystä.

Tehtävän kannalta optimaalinen sijaintisi on joko PK-seudulla tai Olkiluodon läheisyydessä. Tehtävää pystyy hoitamaan myös osittain etätyönä. Matkustuspäiviä ulkomaille tulee arviolta muutamia kymmeniä vuodessa. Lisäksi tarvitaan asiakkaiden ja asiantuntijoiden tapaamisia Olkiluodossa.

Mitä tarjoamme

  • Tehtävä itsessään on harvinainen mahdollisuus oppia uutta mielenkiintoisella energia-alalla kansainvälisessä työympäristössä.
  • Posiva Solutions on kasvava yhtiö. Lisäksi TVO-konsernissa jatkuva osaamisen kehittäminen on mahdollista.
  • Posivalaisilla on käytössä TVO:n hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. erilaisten virkistyspaikkojen käyttömahdollisuuksia ympäri Suomea.

Lisätietoja hausta

Lisätietoja tehtävästä antaa Posiva Solutions Oy:n toimitusjohtaja Mika Pohjonen  (0405251417) seuraavina ajankohtina

  • 5.8.19 jälkeen, mieluiten 15.00 – 16.00 välisenä aikana

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, 050 367 0862 (lomalla 6.7-1.8.)

Jätäthän hakemuksesi Personnel.fi -sivuilla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 1.9.2019. – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Haku päättyi

01.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki / Olkiluoto

Toimiala

Energiateollisuuden myynti (ydinvoima / ydinpolttoaineen loppusijoitus)

logo: Posiva Solutions

Posiva Solutions Oy myy Posivan loppusijoitusasiantuntemusta

Posiva Solutions on vuonna 2016 perustettu Posivan omistama konsulttiyhtiö, joka myy Posivan hankkeessa kertynyttä osaamista. Konsultoinnin ja asiantuntijapalvelujen lisäksi tuotevalikoimassa on erilaisia Posivan kehittämiä tai käyttämiä malleja ja menetelmiä. Myös loppusijoitukseen kehitetyt koneet, laitteet ja järjestelmät kiinnostavat asiakkaita.

Posiva Solutionsin henkilöstö ja liikevaihto

Posiva Solutionsissa työskentelee tällä hetkellä 3 henkilöä, sillä yhtiö hankkii resurssit projekteja varten Posivalta ja sen kumppaneilta Suomesta ja ulkomailta. Vuonna 2018 Posiva Solutionsin projekteissa työskenteli noin 110 asiantuntijaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 4 MEUR. Sinä olisit tiimimme neljäs jäsen.

Posiva on ydinjätehuollon asiantuntija

Posiva on vuonna 1995 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa omistajiensa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksesta, loppusijoitukseen liittyvistä tutkimuksista ja muista toimialaansa kuuluvista asiantuntijatehtävistä.

Posivan henkilöstö ja liikevaihto

Posivalla työskentelee noin 120 henkilöä. Toimipaikkamme on Eurajoen Olkiluodossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 73 MEUR.

Posivan omistajat

Posivan omistavat Teollisuuden Voima  Oyj (60%) ja Fortum Power & Heat Oy (40%), jotka myös vastaavat ydinjätehuollon kustannuksista.

Posivan rooli ydinjätehuoltosektorilla

Posiva huolehtii omistajiensa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitustutkimuksista, loppusijoituslaitoksen rakentamisesta ja käytöstä sekä laitoksen sulkemisesta käytön jälkeen. Lisäksi Posiva tarjoaa ydinjätehuollon asiantuntijapalveluja omistajilleen ja muille asiakkailleen tytäryhtiönsä Posiva Solutions Oy:n kautta. Posivalla on ensimmäisenä maailmassa kapselointi- ja loppusijoituslaitoksen rakentamislupa.