Myyntipäällikkö

Etsimme nyt ydintiimiimme

Myyntipäällikköä/ myyntiedustajaa

Turku-  Pori – Tampere – Hämeenlinna alueille.   Voit toimia oman yrityksesi kautta myyntiedustajana tai vaihtoehtoisesti yrityksen palveluksessa myyntipäällikkönä.

Tehtävässä vastaat oman alueesi tavoitteiden mukaisesta myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta.

Omaat jo vähintään muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja kykenet itsenäiseen työhön yrittäjämäisellä asenteella. Ymmärrät tuotannollista toimintaa, moderneja laatujärjestelmiä ja sinulla on kokemusta toimimisesta hankinnan ja/tai valmistuttamisen verkostoissa.

Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä tai teknisestä (mielellään kv.) tukkukaupasta. Sinulla on luontaista teknistä mielenkiintoa ja riittävästi käytännön ymmärrystä (esim. piirustusten lukutaitoa).

Tehtävässä onnistumisen perusedellytys on, että Sinulla on oikea ja vahva myynnillinen asenne ja aito halu ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja auttaa häntä onnistumaan omissa tavoitteissaan. Panostat omatoimisesti uusasiakashankintaan ja myyminen on Sinulle oikea intohimo!

Koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen. Pärjäät hyvin englanniksi (myös alan teknisellä sanastolla) ja arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Heikki Laitala, p. 040 726 3395 heikki.laitala@personnel.fi ja Xpoint International Oy:n toimitusjohtaja Jari Rönkkö p. 050 320 4804 jari.ronkko@xpoint.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 20.10.2019 mennessä verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

20.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku, Pori, Tampere, Hämeenlinna

logo: Xpoint International Oy

Xpoint International Oy on kansainvälisen hankinnan palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia myynnin ja hankinnan tukipalveluja. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme korkeatasoisia koneistusosia ja toimimme laadukkaiden laippojen suoramyyntitalona. Yrityksemme on perustettu vuonna 2005 ja pääkonttorimme sijaitsee Haapajärvellä. Meillä on oma hankintatoimisto Kiinan Suzhoussa, myyntiedustaja Ruotsin Örnsköldsvikissä ja palveluvarasto Vantaalla. Palveluksessamme on tällä hetkellä yhdeksän asiantuntijaa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.xpoint.fi