Myyntipäällikkö

Haemme nyt Turkuun

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

jalostamaan aktiivisen markkinoinnin kautta tulevat liidit kaupoiksi.

 

Etsimämme henkilö on B2C myynnin rautainen ammattilainen, jolla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä pientalopuolen teknisestä myynnistä Suomessa. Toimessasi olet vastuussa vuosittaisen liiketoimintatavoitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. pidät huolen asiakkaiden kontaktoinneista, asiakastapaamisista, tarjousten laadinnasta, seurannasta ja sopimusneuvotteluista lopullisen kaupan tekoon.  Olet osana yrityksemme pohjoismaista Nordic-liiketoimintayksikköä. Ylläpidät hyvää yrityskuvaa tarjoamalla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja ajan tasalla olevaa tietoa palveluistamme.  Sinulla on ammattimainen ote työhösi ja ymmärrät perusteellisesti asiakkaidemme tarpeita ja haasteita.

 

Sinulla on vahva aiempi kokemus pientalopuolen B2C myynnistä rakennustuotteiden tai -palveluiden osalta sekä laaja kontaktiverkosto. Suhtaudut intohimoisesti asiakastyöhön ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme ongelmista. Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen tekijä ja pystyt työskentelemään sekä yksin että ryhmässä. Tekninen peruskoulutus ja kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen pelikentän ja kilpailukykyiset edut. Tartu haasteeseen!

 

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, executive search consultant Ulla Kauppi p. 050 466 1062 tai varatoimitusjohtaja Jarkko Laine p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.11.2019 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

24.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku, Varsinais-Suomi

logo: Geobear Oy

Geobear, alkuperäinen Powerpile ratkaisujen kehittäjä, on maaperän painumaongelmia nopeasti ja häiriöttömästi ratkaiseva maailman laajuinen toimija, jonka tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta – vuodenajasta riippumatta.

Ratkaisemme kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois. Tavoitteenamme on myös pitää maailma liikkeessä niin että kaupat, tehtaat, logistiikkakeskukset ja muut kaupallisen sektorin toimijat pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa, painumaongelmien häiritsemättä.

Geobearin patentoituun geopolymeeriteknologiaan perustuvat ratkaisut, joilla vältetään mm. tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt infrasektorilla.

Toimimme tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan yli 200 000 projektissa.

www.geobear.fi

www.geobear.com