Prosessi-insinööri

Mahdollistaaksemme uusien tuotteiden kehittämisen, paremman tuottavuuden sekä tuotantokapasiteetin, haemme laatu- ja prosessikehitys-ryhmään

Prosessi-insinööriä

Vastuualueet

Tulet toimimaan kuidun vedosta vastaavana prosessi-insinöörinä, joka huolehtii kokonaisuudessaan kyseisen prosessin toiminnasta Lohjan yksikössä. Vastaat projektiluontoisesti kehittämisestä, ohjeistamisesta, seurannasta ja ongelmatapausten selvittämisestä. Olet osa Quality and Process Engineering -ryhmää, jonka koko on 6 henkilöä ja raportoit tuloksista yksikön QEHS-päällikölle.

Työskentelet pääosin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten matkustamista ei tehtävässä juuri ole. Tuotekehitysprojekteissa sisäisen asiakkaan kanssa lyhyet ulkomaanmatkat eri toimipisteissä (Oregon tai Washington U.S., Shanghai Kiina) ovat mahdollisia.

Tiivistettynä tehtävän ajankäyttö prosentteina
• Prosessikontrolliin ja -kehitykseen liittyvä työ 50%
• Kuidun tuotekehitykseen liittyvä työ 30%
• Muu 20%

Vaadittu aiempi kokemus ja osaaminen

Sinulla on tekninen tutkinto (esimerkiksi M.Sc., D.Sc., PhD) sekä kokemusta fyysisesti valmistettavan tuotteen, prosessien, tai mittausjärjestelmien kehittämisestä. Hyödyllisiä osaamisalueita ovat esimerkiksi SPC, Six Sigma, DOE, 8D sekä projektinhallinta.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä sekä määrätietoista työskentelyotetta. Kykenet tuomaan näkemyksesi selkeästi esille ja teet rohkeasti päätöksiä.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

nLIGHT on kovassa kannattavassa kasvussa oleva yritys, jolla on tarjota haastavia työtehtäviä monipuolisille osaajille. Ja tietysti myös urakehitysmahdollisuuksia kasvavan yrityksen sisällä. Prosessi-insinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen, joten on tärkeää, että kykenet ohjaamaan omaa työtäsi itsenäisesti, osaat priorisoida ja työskentelet suunnitelmallisesti.

nLIGHT tukee vahvasti myös oman osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista työtehtävissä vaadittavan osaamisen kehittämiseksi.

Työsuhde-edut ja palkkaus bonusmalleineen ovat myös kilpailukykyisiä.

Organisaatiossa on keskusteleva, prosessi- ja tehtäväorientoitunut kulttuuri. Yksilöitä kunnioitetaan ja apua annetaan kollegoille. Osaavien ihmisten taitoja käytetään laajasti hyväksi organisaatiorajojen yli.

Kokeneiden kollegoiden lisäksi saat joustavat työajat ja etäpäivämahdollisuudet käyttöösi.

Mikäli uudet haasteet maistuisivat tässä vaiheessa uraa, niin laita meille CV ja hakemuksesi tulemaan. Hakemuksessa voisit myös mainita, että miksi haluaisit meille töihin ja mikä työn tekemisessä sinua motivoi?

Lisätietoja hausta:

Lisätietoja tehtävästä antaa nLIGHT Oy:n puolesta Marja-Leena Suomi (puhelin +358 40 900 8805). Tavoitettavissa parhaiten 15.-16.8 , 22.-23.8 ja 29.-30.8. .

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, 050 367 0862 .

Jätäthän hakemuksesi Personnel.fi sivuilla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 8.9.2019. – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Haku päättyi

08.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Lohja

Toimiala

Optiset kuidut, seostetut kuidut,puolijohde, teknologiateollisuus

logo: nLIGHT Oy

nLIGHT on vuonna 2000 perustettu yhdysvaltalainen puolijohdelasereita valmistava yritys. Yrityksellä on tuotantolaitoksia muun muassa Yhdysvalloissa, Suomessa ja Kiinassa. nLIGHT osti suomalaisen Liekki Oy:n vuonna 2007. nLIGHT Suomen tuotantoyksikkö sijaitsee Lohjalla.

nLIGHT Oy on maailman kahden parhaan aktiivisia kuituja toimittavien yritysten joukossa ja on ainoa, joka tekee kuitujen ytimen DND teknologialla. Erityisosaamisemme on keskittynyt Yb seostettujen kuitujen tekemiseen kuitulasereihin, sekä kuitulasereita tehtäessä tarvittavien passiivikuitujen tekemiseen.

Kilpailuetuinamme on osaava työvoima, ainutlaatuinen prosessi, jota on kehitetty tähän tarkoitukseen yhtiön alusta lähtien sekä emoyhtiön tuki, joka mahdollistaa kehityksen jatkamisen.

nLIGHTille on myönnetty useita tunnustuksia, mm. Innosuomi 2002, Red Herring Top 100 Europe 2006, European Business Award 2015/2016, Kauppalehden Menestyjät 2011-2017 ja Kauppalehden Kasvajat 2016-2017.

nLIGHT Oy:n liikevaihto 2017 oli 14,6 M€ ja tulos 5,67 M€. Henkilöstöä Suomessa on 50. Koko nLIGHT konsernin liikevaihto on 191 miljoonaa euroa.

nLIGHT Inc. on listautunut keväällä 2018 (NASDAQ:LASR) ja nLIGHT Oy mahdollistaa emoyhtiön kasvun ja menestyksen kuituosaamisensa kautta, jota tarvitaan emoyhtiön tuoteperheissä sekä diodipaketeissa että kuitulasereissa.