Tuotantotekniikan päällikkö

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme nyt

Tuotantotekniikan päällikköä

vastaamaan Suomen yksikön tuotantoprosessien päivittäisestä kontrollista ja edelleen kehittämisestä sekä tuotantolaitteiden teknisestä kehittämisestä ja laiteinvestoinneista. Tämä tehtävä on organisaatiossamme uusi ja tulet työskentelemaan yhteistyössä tuotannon, laadun ja tuotekehitysorganisaatiomme kanssa.

Tuotantotekniikan päällikön tehtävät lyhyesti: 

  • Tulet toimimaan tehtävässä tuotantopäällikön teknisenä aisaparina ja varmistat, että tuotannolla on parhaat mahdolliset keinot suoriutua tuotantotavoitteista.
  • Jokaisella nLIGHTin tuotannonprosessin osa-alueella on oma prosessi-insinööri ja tässä tehtävässä tulet työskentelemään neljän prosessi-insinöörin sekä yksikön kunnossapitoinsinöörin ja -teknikon esimiehenä.
  • Sopiva tausta tehtävään on prosessitekniikan/tuotantotekniikan diplomi-insinöörin koulutus. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus teollisen tuotantoprosessin teknisestä kehittämisestä ja tuotannon laitteiden investoinneista.

Työntehtävän ajankäytön jakautuminen karkeasti:

  • 50 % Tuotannon prosessin ja konekannan nykytilanteen “ison kuvan” hallinta
  • 50 % Tuotannon kehittäminen tuotantotekniikan ja investointien avulla

Tehtävän haasteet:

Tekninen osaaminen ja tekniikan toimivuus ovat olennainen osa nLIGHTin kilpailukykyä. Kasvu asettaa tekniikalle jatkuvasti lisäpaineita niin nykyisen laitekannan kuin myös tulevaisuuden investointien kannalta. Tässä tehtävässä tekninen osaaminen nousee avainasemaan unohtamatta tietysti prosessin toimivuutta ja oman tiimin johtamista.  Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä rakentamaan nLIGHTin tuotantoprosesseja pitkällä tähtäimellä entistä tehokkaammiksi.

Matkustaminen:

Tehtävän pääasiallinen sijaintipaikka on Lohja. Matkustamista silloin tällöin toimittajien luona tai koulutuksia/tapaamisia USA:ssa emoyhtiön toimesta.

Miksi töihin Nlightille?

  • Organisaatiossa on keskusteleva, prosessi- ja tehtäväorientoitunut kulttuuri. Yksilöitä kunnioitetaan ja apua annetaan kollegoille. Osaavien ihmisten taitoja käytetään laajasti hyväksi organisaatiorajojen yli.
  • Kokeneiden kollegoiden lisäksi saat joustavat työajat ja etäpäivämahdollisuudet käyttöösi.
  • Meillä on hyvä yhteishenki ja olemme houkutteleva työnantaja. Työyhteisössämme asiat toimivat ja henkilöstö on sitoutunutta: nämä näkyvät vähäisenä vaihtuvuutena. Kanssamme pääset kehittämään osaamistasi osaavassa organisaatiossa ja vaikuttamaan tulevaisuuden alalla.
  • nLIGHT on vahvassa kasvussa ja kasvu tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oman uran laajentamiselle ja kehittämiselle. Tarjoamme myös työtäsi tukevia koulutusmahdollisuuksia.

Hakuaika: 

Haku alkaa 6.2. ja päättyy 1.3. Ilmoitamme haun päättymisen jälkeen kandidaateille jatkosta. Liitäthän mukaan CV:n ja hakemuksen palkkapyyntöineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Nlightin General Manager Heikki Ihalainen (Puhelin – 0405470742)

ma klo 9-12 (10.2. – 24.2.) ja yleensä myös arkipäivisin klo 17-19.

Hakuun liittyen voit esittää kysymyksesi myös:

Hannu Järvimäki ( lomalla 6.2.-17.2.2020)

Headhunter / rekrytointikonsultti

+358 50 367 0862

hannu.jarvimaki@eezy.fi

tai

Tytti Miskala

Researcher / suorahaku

+358 40 523 0110

tytti.miskala@eezy.fi

Haku päättyi

01.03.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Lohja

Toimiala

Optiset kuidut, seostetut kuidut,puolijohde, teknologiateollisuus

logo: nLIGHT Oy

nLIGHT on vuonna 2000 perustettu yhdysvaltalainen puolijohdelasereita valmistava yritys. Yrityksellä on tuotantolaitoksia muun muassa Yhdysvalloissa, Suomessa ja Kiinassa. nLIGHT osti suomalaisen Liekki Oy:n vuonna 2007. nLIGHT Suomen tuotantoyksikkö sijaitsee Lohjalla.

nLIGHT Oy on maailman kahden parhaan aktiivisia kuituja toimittavien yritysten joukossa ja on ainoa, joka tekee kuitujen ytimen DND teknologialla. Erityisosaamisemme on keskittynyt Yb seostettujen kuitujen tekemiseen kuitulasereihin, sekä kuitulasereita tehtäessä tarvittavien passiivikuitujen tekemiseen.

Kilpailuetuinamme on osaava työvoima, ainutlaatuinen prosessi, jota on kehitetty tähän tarkoitukseen yhtiön alusta lähtien sekä emoyhtiön tuki, joka mahdollistaa kehityksen jatkamisen.

nLIGHTille on myönnetty useita tunnustuksia, mm. Innosuomi 2002, Red Herring Top 100 Europe 2006, European Business Award 2015/2016, Kauppalehden Menestyjät 2011-2019 ja Kauppalehden Kasvajat 2016-2019.

nLight Oy:n liikevaihto 2018 oli 20 M€ ja tulos 8.7 M€. Henkilöstöä Suomessa on 60. Koko nLIGHT konsernin liikevaihto 2018 oli 191 miljoonaa USD.

nLIGHT Inc. on listautunut keväällä 2018 (NASDAQ:LASR) ja nLIGHT Oy mahdollistaa emoyhtiön kasvun ja menestyksen kuituosaamisensa kautta, jota tarvitaan emoyhtiön tuoteperheissä sekä diodipaketeissa että kuitulasereissa.

Rekrytoinnissa avustaa

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi