Ohjelmistoarkkitehti / -asiantuntija

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

OHJELMISTOARKKITEHTIÄ/

-ASIANTUNTIJAA

Tulet toimimaan merkittävässä roolissa yrityksemme ohjelmistotarjonnan kehittämisessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa ohjelmistotiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistotuotteisiin ja laiteautomaatioon liittyvien tuotekehityshankkeiden määrittely, arkkitehtuuri- sekä järjestelmäintegraatiosuunnittelu. Näiden lisäksi osallistut alihankkijoidemme työnohjaukseen projektipäällikön roolissa sekä myynnin tukemiseen asiantuntijan roolissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme ohjelmistotarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Hallussasi on tehtävään soveltuva esim. DI koulutus automaatio-, ohjelmistotuotanto- tai informaatioteknologian alueelta sekä hyvä englannin kielen taito. Arvostamme seuraavaa osaamista: .NET (C#, Visual Studio, ASP.NET), WPF, Oracle DB, Microsoft SQL Server, JavaScript, ORM-työkalujen tuntemus sekä yksikkö- ja integraatiotestausosaaminen. Sinulla on mielellään jo ennestään vankkaa kokemusta ohjelmistojärjestelmien suunnittelusta ja kehityksestä. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät toimitusprojekteihin liittyvien tuotekehityshaasteiden erityispiirteet. Tehtävässä menestyminen edellyttää aloitteellista otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Sinulla on myös aitoa kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja Elematic Oy:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oy, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 9.9.2018 mennessä www.personnel.fi kautta.

 

Haku päättyi

09.09.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Akaan Toijala

logo: Elematic Oy

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Henkilöstömäärämme on noin 250. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa. Omat myyntikonttorit ovat USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa, jälleenmyyjiä on yli 30 maassa. Lisäksi asiakaspalvelukeskukset palvelevat asiakkaitamme Suomessa, USA:ssa, Dubaissa ja Intiassa. Yli 50 toimintavuotemme aikana olemme toimittaneet laitteita yli 100 eri maahan. Maailmanlaajuinen asiakaskunta on taannut jatkuvan vakaan ja kannattavan liiketoiminnan. Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 –laatujärjestelmä.