Ohjelmistoasiantuntija

Vahvistamme asiakaspalvelua ja etsimme tekniseen ohjelmistotukeen Tampereelle

OHJELMISTOASIANTUNTIJAA

 

Tehtävässäsi toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja kehityt monipuolisissa työtehtävissä alan asiantuntijaksi. Otat vastuun ELEMATIC MES ja elementtitehtaiden tuotannonohjaus ohjelmistotuotteiden liittyvistä toimitus-, käyttöönotto- ja asiakastukitehtävistä. Käyt läpi asiakkaan tarpeet ja paikallisen IT-ympäristön, asennat tehtaan tarpeisiin sopivan ohjelmistopaketin ja koulutat asiakkaat ohjelmiston käyttöön sekä toimit teknisenä tukena käyttöönoton jälkeen.  Osallistut myös järjestelmän kehitykseen sisältäen konfiguraatioiden hallintaa, testiympäristöjen ylläpitoa ja ohjelmistotestausta.

Tehtävässäsi tarvitset tietokanta ja SQL osaamista. Sinulla on mielellään myös kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aito halu oppia ymmärtämään tuotannonohjausjärjestelmien automaation vaatimuksia. Olet itsenäinen, omaat kyvyn opettaa ja otat vastuun omasta työstäsi. Haluat tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita.

 

Odotamme lisäksi:

  • teknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI (tieto- tai ohjelmistotekniikka)
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet, viihtyisät työtilat
  • mukavan tiimin

 

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, asiakkuuspäällikkö Eija Aimolahti, p. 040 556 0161 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.11.2019 mennessä.

Haku päättyi

17.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere, Pirkanmaa

logo: Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja.

Yhtiön liikevaihto on n. 65 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Lisää meistä: www.elematic.com  sekä LinkedIn, Facebook, YouTube ja Twitter.