Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme Patrialle Systems-liiketoiminnan puolelle

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

ohjelmistokehitystehtäviin Espooseen.

Työssä pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia eri vaiheita vaatimusmäärittelystä testaukseen asti. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin. Voit kuitenkin olla myös vasta aloitteleva tekijä, sillä tässä perehdytämme myös tulevaisuuden lupauksia softakehityksen saloihin. Tulet osaksi noin kuuden hengen ammattitaitoista Scrum-tiimiä, joka tukee sinua työssäsi.

Työnkuva on muokattavissa osaamisesi mukaan ja olemme avoimia monenlaiselle taustalle. Tehtävässä voi ohjelmistokehitystaustan lisäksi hyödyntää myös taustaa paikkatiedosta tai käytettävyyssuunnittelusta.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tietyistä teknologioista entuudestaan, jos innostusta niiden opiskeluun riittää. Voit päästä työssäsi käyttämään mm. seuraavia:

  • Java
  • Git, Docker, Jenkins, SonarQube

Miksi Patria?

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Tekniikantie 12, Espoo. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Arja Raukola Oy:n kanssa.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.personnel.fi viimeistään 16.12.2018 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@raukola.fi tai Personnel Group, henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh.  03 3138 0488.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Patrian Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Haku päättyi

16.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Espoo

logo: Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta