Ohjelmistosuunnittelija

Oletko osaava ohjelmoija, jonka intohimona ovat käyttäjäystävälliset ohjelmistoratkaisut?  Haluatko nähdä työsi jäljen toiminnassa tehtaalla ja perehdyttää käyttäjät järjestelmien saloihin? Onko sinulla itsenäinen ote työhösi ja viihdyt kansainvälisessä ympäristössä? Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainituista, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Ohjelmistosuunnittelijana olet osa projektien suunnittelutiimiä. Otat vastuun osana tiimiä ERP ja Mes -tuotannonohjausjärjestelmään liittyvistä toimitus-, käyttöönotto- ja asiakastukitehtävistä. Käyt läpi asiakkaan tarpeet ja paikallisen IT-ympäristön, asennat tehtaan tarpeisiin sopivan ohjelmistopaketin ja koulutat asiakkaat ohjelmiston käyttöön sekä toimit teknisenä tukena käyttöönoton jälkeen.  Osallistut myös järjestelmän kehitykseen ja toimit tarvittaessa muiden ohjelmistojen asiakastukitehtävissä.

Omaat osaamista esim. joistain seuraavista teknologioista: Android, Oracle, Java, C# tai PL/SQL.  Sinulla on mielellään myös kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aito halu oppia ymmärtämään tuotannonohjausjärjestelmien automaation vaatimuksia. Olet itsenäinen, omaat kyvyn opettaa ja otat vastuun omasta työstäsi. Haluat tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita.

Odotamme lisäksi:

  • teknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI (automaatio- tai ohjelmistotekniikka)
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet
  • mukavan tiimin

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Katso video esimerkkiprojektista

Tutustu ELiPLAN ERP -asiakasreferenssiin

Lisätietoja tehtävästä:

Teemu Mattila, Manager, Automation Engineering p. 040-5560 162, teemu.mattila@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen www.personnel.fi  viimeistään 9.6.2019.

Haku päättyi

09.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Akaa

logo: Elematic

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

www.elematic.com