Ohjelmistosuunnittelija (Senior & Junior)

Oletko kyllästynyt jatkuvaan laskutusasteen tuijottamiseen tai turhanpäiväisten järjestelmien tunkkaukseen? Tule tekemään koodia, joka pelastaa ihmishenkiä.

Mylab on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon laboratorioinformaatiojärjestelmien toimittaja ja edelläkävijä.

Etsimme nyt useampaan erilaiseen tehtävään Ohjelmistoasiantuntijoita vakiduuniin Tampereen toimipisteeseen. Meillä työnteko ei ole täysin sidottu toimipisteiden sijaintiin, joten työpisteesi voi sijaita vaikka Helsingissä tai Inarissa kunhan sinua sopivin väliajoin näkyy tiimipalavereissa.

Ohjelmistopuolelle etsimme koodareita kahteen eri tuotteen tiimiimme. Mainitse hakemuksessasi kummanko tuotteen kehittäminen sinua kiinnostais enemmän.

Ohjelmistosuunnittelija / TIIMI1 – TUOTE: My+ care®

Tämä pesti on ohjelmistoalalla ainutlaatuinen, sillä pääset rakentamaan alkuvaiheessa olevaa omaa terveydenhuollon tuotettamme.  My+ care -tiedonvälityspalvelumme on uusin tuotteemme. Se tarkoittaa, että olet eturivissä rakentamassa suomalaiselle terveydenhuollolle elintärkeää laboratoriotietojärjestelmää, jonka kautta potilaiden veriarvot kulkevat luotettavasti labrasta esimerkiksi leikkauslupaa odottavalle kirurgille.

Tehtävässä pääset vaikuttamaan alkuvaiheessa olevan tuotteen teknisiin ratkaisuihin ja malleihin. Datamäärät ovat kohtuullisen isoja ja erityisen tärkeitä, joten haasteita varmasti riittää.  Parhaimmillaan pääset näkemään koko tuotteen elinkaaren ja oppimaan mikä toimii ja mikä ei.

Mitäs tarvis osata?

Frontti ja bäkki – naulaat mieluusti ne molemmat. Hallitset modernit tekniikat ja tahdot oppia uutta.

Työkokemustasi tärkeämpää onkin halu kehittyä monipuolisesti.  Tässä tehtävässä voit olla myös viittä vaille valmistunut tai juniorimpi koodari.

Työsi My+ care -tiedonvälityspalveluiden tiimissä on merkityksellistä. Ansiostasi oikeille hoitopäätöksille kriittisen tärkeät laboratoriotulokset saavuttavat terveydenhuollon hoitohenkilökunnan varmasti ja sujuvasti.

Jokaisella koodarillamme on supervoimansa. Kaikissa ohjelmistoasiantuntijatehtävissä on kuitenkin hyötyä seuraavista: HTML5, CSS, JavaScript, Java, React, springboot, Kotlin, JOOQ, SQL, UX & UI.

Ohjelmistosuunnittelija / TIIMI2 – TUOTE: My+® 

Olet kokenut, taitava, jopa omasta vaatimattomasta mielestäsi kovanluokan koodari. Kehitystyössäsi puhuu monipuolisuus, varmuus ja näkemys. Sinulla on vastuu, vapaus ja intohimo kehittää itseäsi jatkuvasti.

Työsi on suomalaisen terveydenhuollon laatua tukevan palvelun ytimessä kehittäen My+ -laboratoriotietojärjestelmäämme. My+® kokoaa yhteen kaikki erikoisalat kliinisestä kemiasta ja hematologiasta mikrobiologiaan, patologiaan ja genetiikkaan.

Kyseessä on laajassa käytössä oleva selainpohjainen tietokantasovellus, jonka vaatimukset sekä toiminnallisuuden että suorituskyvyn suhteen ovat korkeat. My+® ohjaa käyttäjää kaikissa laboratoriotyön vaiheissa. Se kertoo, mitä tietoja eri kenttiin pitäisi kirjata ja mihin toimintoon käyttäjän tulisi seuraavaksi edetä. Avullasi terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät tekemään työtään tehokkaammin ja turvallisemmin.

Jokaisella koodarillamme on supervoimansa. Kaikissa ohjelmistoasiantuntijatehtävissä on kuitenkin hyötyä seuraavista: HTML5, CSS, JavaScript, Java, SQL, UX & UI.

Hyvää koodia ja hyvää elämää

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi.

Teemme yhdessä kivoja asioita, kuten ulkomaanmatkoja, mutta emme sido sinua työpaikkarientoihin ja afterwörkkeihin. Bilispöytien, flippereiden ja pleikkareiden sijaan tarjoamme hyvän korvauksen menetetystä vapaa-ajasta sekä mahdollisuuden tehdä työtä rennossa porukassa silloin ja sieltä kun se sinulle parhaiten sopii.

Myös työsuhde-etumme kelpaa mainita. Niihin lukeutuvat kokonaisvaltainen ihmishuolto, joka kattaa mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin kunnon hikitreeneille tai vaikkapa mindfulness -harjoituksille.

Mylab on myös valittu vuonna 2015 Vuoden työnantaja-kilpailussa Pirkanmaan alueen parhaiden työpaikkojen joukkoon.

Tervetuloa tiimiin terveysteknologian aitiopaikalle!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.9.2019 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi. Huomio, että emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Järvimäki / Personnel Group, puh. 03 3138 0462, hannu.jarvimaki@personnel.fi.

Haku päättyi

15.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Toimiala

Terveydenhuollon IT-järjestelmät, kliininen terveydenhuolto, ohjelmistokehitys

logo: Mylab Oy

Delivering data, delivering life

Mylab Oy on terveydenhuollon, kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien johtava suomalainen asiantuntija. Olemme 1987 perustettu yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 14M€ ja työllistämme lähes 100 asiantuntijaa.

Meille tärkeintä on ihmiselämä. Toteuttamalla parempia ja luotettavampia teknologisia ratkaisuja suomalaisen terveydenhuollon käyttöön tuemme pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista.

Autamme työllämme ylläpitämään terveempää yhteiskuntaa yhdistämällä ihmiset, järjestelmät ja datan. Rakennamme menestystä asiakkaillemme tarjoamalla kokonaisvaltaiset sovellus- ja integraatioratkaisut sekä saatavuuden takaavan käyttöpalvelun – kaikki täydellä asiakaspalvelulla.

Tuomme hoitopäätöksiin tarvittavat vastaukset sujuvasti hoitohenkilökunnan saataville sekä mielenrauhaa tarjoavan tiedon potilaille.

Siksi välittämällä tietoa välitämme elämää.