Java-ohjelmistosuunnittelija

Etsimme Patrialle Systems-liiketoimintaan

JAVA-OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

ohjelmistokehitystehtäviin Tampereelle.

Työtehtävissäsi pääset toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta. Pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia eri vaiheita vaatimusmäärittelystä testaukseen asti. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin. Voit kuitenkin olla myös vasta aloitteleva tekijä, sillä tässä perehdytämme myös tulevaisuuden lupauksia softakehityksen saloihin. Tulet osaksi ammattitaitoista Scrum-tiimiä, joka tukee sinua työssäsi.

Työnkuva on muokattavissa osaamisesi mukaan ja olemme avoimia monenlaiselle taustalle. Tehtävässä voi ohjelmistokehitystaustan lisäksi hyödyntää myös taustaa paikkatiedosta, automaattisesta testaamisesta tai käytettävyyssuunnittelusta.

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta Javasta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta muista teknologioista entuudestaan, jos innostusta niiden opiskeluun riittää. Voit päästä työssäsi käyttämään mm. seuraavia:

  • Linux, microservice, rest, json, Git, Docker, Jenkins, SonarQube

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Joustavat työajat

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokopäiväisen työpaikan. Jos sinulla on opinnot vielä loppusuoralla, tarjoamme työpaikan myös osa-aikaisena. Ymmärrämme hyvin, että työskentelytavat ja -ajat, joilla kukin saavuttaa parhaan tehokkuutensa, vaihtelevat suuresti ja haluamme aidosti tukea sinua siinä.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat (Java-ohjelmistosuunnittelija / Systems, Espoo/Tampere) 19.6.2019 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana.

Valittavat henkilöt solmivat sopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnelin Ulla Kauppi (Tampere), puh. 0504661062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Haku päättyi

19.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.