Ohjelmistotestaaja

Oletko kyllästynyt jatkuvaan laskutusasteen tuijottamiseen tai turhanpäiväisten järjestelmien tunkkaukseen? Tule tekemään koodia, joka pelastaa ihmishenkiä.

Mylab on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon laboratorioinformaatiojärjestelmien toimittaja ja edelläkävijä.

Etsimme nyt useampaan erilaiseen tehtävään Ohjelmisto- ja testausasiantuntijoita vakiduuniin Tampereen toimipisteeseen. Meillä työnteko ei ole täysin sidottu toimipisteiden sijaintiin, joten työpisteesi voi sijaita vaikka Helsingissä tai Inarissa kunhan sinua sopivin väliajoin näkyy tiimipalavereissa.

Tsekkaa myös muut avoimet Mylabin paikat:

Ohjelmistotestaaja

Laboratoriotietojärjestelmämme on vaativa ja monimutkainenkin. Sitä emme kuitenkaan odota sinulta. Tuot testaamiseen uusia tuulia, näkökulmia, selkeyttä ja tulevaisuuteen tähtäävää kehitysintoa.  Haluat automatisoida testiprosesseja.

Pääset rakentamaan tehtävässä testiautomaatioympäristöä My+ care®- ja My+®-tuotteisiimme liittyen. Tontillasi tarvitset kokemusta testausautomaation kehityksestä ja testitapausten laatimisesta ja ymmärrystä hajautetuista järjestelmistä, tietokantapohjaisista ohjelmistoista ja web-käyttöliittymistä. Etuna on osaaminen Robot Frameworkista, Seleniumista ja Pythonista.

Hyvää koodia ja hyvää elämää

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi.

Teemme yhdessä kivoja asioita, kuten ulkomaanmatkoja, mutta emme sido sinua työpaikkarientoihin ja afterwörkkeihin. Bilispöytien, flippereiden ja pleikkareiden sijaan tarjoamme hyvän korvauksen menetetystä vapaa-ajasta sekä mahdollisuuden tehdä työtä rennossa porukassa silloin ja sieltä kun se sinulle parhaiten sopii.

Myös työsuhde-etumme kelpaa mainita. Niihin lukeutuvat kokonaisvaltainen ihmishuolto, joka kattaa mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin kunnon hikitreeneille tai vaikkapa mindfulness -harjoituksille.

Mylab on myös valittu vuonna 2015 Vuoden työnantaja-kilpailussa Pirkanmaan alueen parhaiden työpaikkojen joukkoon.

Tervetuloa tiimiin terveysteknologian aitiopaikalle!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 22.4.2019 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi. Huomio, että emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Järvimäki / Personnel Group, puh. 03 3138 0462, hannu.jarvimaki@personnel.fi.

Haku päättyi

22.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Toimiala

Terveydenhuollon IT-järjestelmät, kliininen terveydenhuolto, ohjelmistokehitys

logo: Mylab Oy

Delivering data, delivering life

Mylab Oy on terveydenhuollon, kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien johtava suomalainen asiantuntija. Olemme 1987 perustettu yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 14M€ ja työllistämme lähes 100 asiantuntijaa.

Meille tärkeintä on ihmiselämä. Toteuttamalla parempia ja luotettavampia teknologisia ratkaisuja suomalaisen terveydenhuollon käyttöön tuemme pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista.

Autamme työllämme ylläpitämään terveempää yhteiskuntaa yhdistämällä ihmiset, järjestelmät ja datan. Rakennamme menestystä asiakkaillemme tarjoamalla kokonaisvaltaiset sovellus- ja integraatioratkaisut sekä saatavuuden takaavan käyttöpalvelun – kaikki täydellä asiakaspalvelulla.

Tuomme hoitopäätöksiin tarvittavat vastaukset sujuvasti hoitohenkilökunnan saataville sekä mielenrauhaa tarjoavan tiedon potilaille.

Siksi välittämällä tietoa välitämme elämää.