Operaatiokoordinaattori

Haemme Turun toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

 

OPERAATIOKOORDINAATTORIA

 

Operaatiokoordinaattorina vastaat tuotannon suunnittelusta ja aikatauluttamisesta, materiaalihankinnoista, päivittäisestä logistiikasta yhdessä varastotyöntekijän kanssa, huoltojen koordinoinnista, laatujärjestelmään liittyvien raporttien laadinnasta ja ylläpidosta.  Operaatiokoordinaattori toimii itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Operaatiokoordinaattori toimii asiakaspalvelutehtävässä, joten työssä menestyminen edellyttää positiivista ja rohkeaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
 • hankinta- ja logistiikka-alan tuntemusta
 • hyvää tietotaitoa MS 0365 ohjelmistoista, lisäksi eduksi luetaan MS Dynamics NAV osaaminen
 • kykyä kehittää toimintaa ja luoda tehokkaat prosessit hankintojen sekä oikea-aikaisen tuotannon läpivientiin, aina asiakastoimitukseen asti
 • ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä
 • järjestelmällisyyttä
 • kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
 • sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisen englannin kielen ymmärrystä

 

Tarjoamme:

 • vaikuttamisen paikan kehittyvässä organisaatiossa
 • vastuullisen ja monipuolisen työn toimialan kärkiyrityksessä
 • kilpailukykyiset edut ja iloisen työyhteisön
 • mahdollisuuden laajentaa osaamista kouluttautumalla
 • maailmanluokan tuotteet
 • varman pelipaikan Audicon jääkiekkojoukkueessa

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo, ma 20.5 klo 14.00 – 16.30 ja ti 28.5. klo 8.00-10.00 puh. 0400 714 113 sekä Audico Technology Oy:n toimitusjohtaja Jyri Hiltunen,  ke 22.5 klo 15.00 – 16.00 ja ke 29.5. klo 14.00-16.00 puh. 020 747 9356. Haastattelut käynnistyvät heti hakemusten saapuessa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle työntekijälle tehdään turvaselvitys.

 

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake www.personnel.fi/avoimet työpaikat/operaatiokoordinaattori ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 2.6.2019 mennessä.

 

Haku päättyi

02.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

logo: Audico Technology Oy

Audico Technology Oy on suomalainen yritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus ääniteknologiasta, alkaen keskusradiojärjestelmien valmistuksesta 50-luvulla. Vuosien aikana Audico on kehittänyt, valmistanut ja toteuttanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen. Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi-, kuulutus- ja äänentoistojärjestelmien valmistajana Suomessa.

Audicon innovatiivinen tuoteportfolio sisältää sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologiayhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitävät informaatiojärjestelmät sekä konferenssi-, äänestys- ja puheentallennusjärjestelmät. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme luotettava ja innovatiivinen ratkaisutoimittaja.

 

Kesällä 2018 Audico Holding Oy päätti yhtiöittää Audicon oman teknologian liiketoiminnan ja tuotekehityksen erilliseen yhtiöön Audico Technology Oy:hyn.

Audico Technology Oy on osa Audico konsernia, joka on Suomen johtava vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja, laadukkaiden esitysteknisten, valo-, ääni-, mekaniikka- ja AV-tuotteiden maahantuoja sekä äänijärjestelmien laitevalmistaja. Audico tarjoaa ratkaisuja vaativiin tarpeisiin yrityksille ja yhteisöille. Audico kattaa audiovisuaalisen alan kaikki palvelut ja laitteet.

Audicon tärkeimpiä kohteita ovat yritysten auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit, ravintolat, kauppakeskukset, liiketilat, teatterit, elokuvasalit, koulut, kirkot sekä erilaiset liikunta- ja tapahtumatilat. Lisäksi Audico on toteuttanut AV-, valonohjaus- ja äänievakuointi-järjestelmiä yli 40 risteilijäalukseen.

Pitkä kokemus, vakaa omistuspohja, vahva osaaminen ja jatkuva panostaminen tuote- ja palvelukehitykseen ovat menestyksen eväitä tulevaisuudessakin. Konsernin liikevaihto on 20 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on kasvanut yli 60:een. Päätoimipiste sijaitsee Espoossa, lisäksi toimipisteitä on Turussa, Tampereella ja Tukholmassa.