Operatiivinen johtaja, COO

Sunborn Saga Oy hakee nyt

 

Operatiivista johtajaa, COO

 

Vastaamaan Naantalin kylpylän ja Ruissalon kylpylän toiminnoista

 

Sunborn Saga Oy:n COO vastaa yksiköiden (Naantali, Ruissalo) päivittäisliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta, kehittämisestä ja kasvattamisesta. Vastuualueeseen kuuluvat majoitus-, ravintola-, spa & wellness-, kokous- ja myymäläliiketoiminta sekä kuntoutus, ja näitä kaikkia tukevat toiminnot, mm. kiinteistöt ja siivous. COO vastaa yksiköiden liiketoiminnan suunnittelusta, budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Hän toimii linjaesimiesten lähiesimiehenä ja vastaa koko yksikön henkilöstön johtamisesta.

 

COO osallistuu Sunborn Saga Oy:n liiketoimintastrategian kehittämiseen ja vastaa sen toteuttamisesta yksiköissä. Ulkoisessa yhteistyössä COO toimii laajojen sidosryhmien kanssa – viranomaiset, asiakkaat, yhteistyökumppanit. COO raportoi Sunborn Saga Oy:n toimitusjohtajalle ja on Sunborn Saga Oy:n johtoryhmän jäsen.

 

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (matkailu- tai kaupan ala) sekä kokemusta hotelli- ja/tai palveluliiketoiminnan johtamisesta. Osaat johtamisen johtamisen kautta rakentaa vahvaa palvelukulttuuria. Sinulla on kokemusta strategisesta suunnittelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olet tuloshakuinen henkilöjohtamisen ammattilainen, joka kykenee ottamaan vahvan ja ihmisläheisen roolin organisaation johtamisessa ja kannustamisessa.

 

Sunborn Saga Oy tarjoaa Sinulle monipuolisen henkilöjohtamisen ja toiminnan kehittämisen roolin korkeasta laadusta ja palvelukokemuksesta tunnetussa yhteisössämme.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si  24.3.2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa rekrytoinnissa avustavan Personnellin Seniorikonsultti Ville Valtonen, 040 582 8838 (varmimmin tavoitettavissa 8.3. klo 12.30-13.30 ja 12.3. klo 16.00-17.00) tai Seniorikonsultti Juha Immonen, 050 500 1007 (varmimmin tavoitettavissa 18.3. klo 10.00-11.00  ja 21.3. klo 10-11).

 

Haku päättyi

24.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

Toimiala

HoReCa

logo: Sunborn Saga Oy

Sunborn Saga tunnetaan erityisesti kylpylöistään ja laadukkaista ravintoloistaan. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhankaupungin kyljessä. Palvelutarjontaan kuuluu mm. ainutlaatuisen laaja hoitovalikoima, oma kampaamo ja kauneushoitola, useita ravintoloita, oma leipomo ja juuri uudistuneet liikuntapalvelut moderneine kuntosaleineen.

 

Ruissalon Kylpylä on liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus luonnonkauniilla Ruissalon saarella, tammilehtojen ja pitsihuviloiden ympäröimänä. Ruissaloon tullaan sekä läheltä että kaukaa nauttimaan saaristoluonnon rauhasta, hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja kattavista kylpyläpalveluista.