Operatiivinen johtaja

OPERATIIVISEKSI JOHTAJAKSI TPI CONTROLILLE?

 

Haemme näkemyksellistä ja kokenutta talotekniikan rautaista ammattilaista osaksi cleantech-alan tunnettua, arvostettua ja dynaamista asiantuntijaryhmää.

Näemme, että kiinteistöala tarvitsee uusiutumista, aitoa asiantuntijuutta sekä digitalisaation mahdollistamia palveluja, jotka luovat mahdollisuuksia avata ovia maailmaan, jossa tehokkuus, tuottavuus ja aidosti asiakaslähtöiset, innovatiiviset ratkaisut muuttuvat alan uusiksi käytännöiksi.

Toimintamme lähtökohtina ovat kannattava kasvu sekä henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Operatiivisen johtajan rooli on organisaatiossamme täysin uusi ja odotamme häneltä itsenäistä, aikaansaavaa sekä innovatiivista otetta. Roolissasi tulet toimimaan toimitusjohtajamme työparina ja osallistut prosessiemme kehittämiseen sekä johtamiseen osana johtoryhmäämme.

 

Tehtävästä

Operatiivisena johtajana vastaat liiketoimintalähtöisesti tehokkaasta resurssien käytöstä. Vastuualueellesi kuuluu henkilöjohtamisen lisäksi palvelutuotannon operatiivinen johtaminen, nykyaikaisten työmenetelmien jatkuva kehittäminen sekä modernien työvälineiden implementointi tuotanto- ja palveluprosesseihimme.

Vastaat toimeksiantojen tuloksellisesta johtamisesta sekä kumppanuus- ja alihankintaverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi tehtävä sisältää tuoreeseen yrityskauppaan liittyvää muutosjohtamista sekä siitä syntyneiden uusien synergiaetujen täyden potentiaalin hyödyntämistä.

 

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on kokonaisvaltaista liiketoimintaosaamista talotekniikasta sekä seuraat alaa ja sen muutoksia aktiivisesti. Omaat aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta operatiivisesta johtamisesta ja ymmärrät laajasti, miten tietojärjestelmiä voidaan hyödyntää liiketoimintamme johtamisessa. Arvostamme tiedolla johtamista sekä halua olla mukana kehittämässä TPI Controlin raportointia ja mittarointia.

Et kuitenkaan ole pelkkä lukujen kautta johtava esimies, vaan kentällä luontevasti viihtyvä, helposti lähestyttävä käytännönläheistenkin asioiden organisoija ja toimeenpanija. Sinulla on myös näkemystä olemassa olevan osaamisen hyödyntämiseen ja osallistat johdettaviasi päätöksenteossa. Sinulle on kertynyt näyttöjä myös muutosjohtamisesta, sidosryhmätyöskentelystä sekä ammatillisen osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten esimerkiksi DI tai AMK-insinööri, ja useamman vuoden kokemus esimiehenä toimisesta talotekniikan toimialalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen avaintehtävän, jossa pääset kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä aidosti kehittämään ja uudistamaan toimintoja.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa TPI Controlin toimitusjohtaja Ari Korhola (p. 050 5504 801) pe 29.3.2019 klo 10-11 tai to 4.4.2019 klo 14-15. Muina aikoina voit olla yhteydessä Personnelin konsultteihin Janne Metsään (p. 040 090 9927) tai Laura Vanniseen (p. 044 5911 800 tai www.linkedin.com/in/laura-vanninen)

Hae tehtävää keskiviikkoon 10.4. mennessä alla olevan linkin kautta ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Haku päättyi

10.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa / Pirkkala

logo: TPI Control Oy
TPI Control – Hyvinvoivia kiinteistöjä. Tyytyväisiä tilankäyttäjiä.

Olemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden hallinnan tunnettu, arvostettu ja dynaaminen asiantuntijaryhmä ja kontrolleri. Osaaminen, vastuunotto ja innostus onnistumiseen tekevät meistä halutun bisneskumppanin.

Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun sisäolosuhteiden hallintaa ja kiinteistötekniikkaa johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Kartoittamiemme tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

Toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa, Vantaalla ja Keravalla ja yrityksessämme työskentelee 50 henkilöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli 5,6 M€ ja käytämme 15 % liikevaihdostamme tuote- ja palvelukehitykseen.

Lue lisää nettisivuiltamme.