Ostaja

Haemme Jalasjärven tehtaallemme

OSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Ostajana päätehtäväsi on varmistaa tuotantomme toimintakyky tuotantopäällikön aisaparina. Tehtävässä pääset osallistumaan hankintaan kaikilla tasoilla, alkaen komponenttien materiaalien ostosta aina alihankinnan koordinointiin. Vastuullasi ovat tehtaan tilaukset ja ostot, varastonhallinta ja inventointi sekä alihankkijoiden valvonta. Neuvotteluja ja ostamista teet sekä kotimaisten että ulkomaisten toimittajien kanssa.

Tämä työ vaatii tekijältään tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Tehtävässä menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne. Onnistumisen avain on kyky ja halu tehdä töitä tiimissä, yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme halua oppia ja kasvaa tehtävässä yhä suurempiin saappaisiin

Toivomme sinulle olevan aiempia näyttöjä osto- tai hankintapositiosta teollisuusyrityksessä, soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Jos olet jo aiemmin luonut verkostoja paikallisiin teollisuuden alihankkijoihin, pääset heti hyödyntämään kontaktejasi.

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa perheyrityksessä. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Paikka täytetään ensisijaisesti Jalasjärveltä, myös Tampere on mahdollinen työskentelypaikkakunta.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 588 6109.

Haku päättyi

22.01.2019

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäivänen

Työ alkaa

sopimuksen mukaan

Sijainti

Jalasjärvi

logo: Koja Oy

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita rakennusten ja laivojen HVAC- ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä. Lue lisää meistä: www.koja.fi