Ostaja

Etsimme nyt aktiivista ja itsenäistä

OSTAJAA

vastaamaan Fokor Oy:n materiaali- ja komponenttiostoista, alihankinnasta sekä varastotoiminnoista. Operatiivisen työn lisäksi neuvottelet ostosopimuksista, etsit uusia laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan ja kehität hankintatointa kokonaisuudessaan. Itsenäisen toimenkuvan rinnalla teet tiivistä yhteistyötä organisaatiomme myynnin, tuotesuunnittelun ja logistiikan kanssa läpi koko toimitusketjun. Osallistut tuotteistukseen sekä tilaus- ja toimitusprosessiemme kehittämiseen ja koordinointiin koko yrityksen toiminnan ja tuloksen näkökulmasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, sujuva englannin kielen taito sekä muutaman vuoden kokemus ostotoiminnoista, logistiikasta tai tuotannon ohjauksesta valmistavassa teollisuudessa. Hyödynnät tehokkaasti tietotekniikkaa ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tilannetajusi ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteista ja aikaansaavaa otetta, hyviä neuvotteluvalmiuksia sekä halua vaikuttaa asioihin. Työ vaatii itsenäistä vastuunkantoa, tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää dokumentointia.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn huipputuotteiden parissa näköalapaikalla perinteikkäässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen henkilöstön tuen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tehdaspäällikkö Mikko Matilaiselle, 050 561 9185 tai henkilöstöpäällikkö Sirpa Niemelle, puh. 040 1681 555. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 23.4.2019 mennessä osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Lisää aihekenttään otsikko ”Fokor, ostaja”.

Haku päättyi

23.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Forssa

logo: Fokor Oy

Fokor Oy on Suomen johtavia autokorivalmistajia. Meidät tunnetaan mm. kevyesti eristetyistä koreista sekä elintarvikekuljetuksiin soveltuvista ATP-luokitetuista koreista ja konteista. Fokor Oy:ssä valmistuu yli 500 korirakennetta vuosittain, joista noin puolet menee vientiin. Palveluksessamme Fokor Oy:llä Forssassa on yli 70 henkilöä. Fokor kuuluu Jyki Group -konserniin.