Palkanlaskija

Nyt etsimme osaavaa

PALKANLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan asiakasyritysten palkoista osaavalla otteella.

Etsimämme henkilö on tiimipelaaja, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta palvelua ja on aidosti

kiinnostunut kehittymään palkkahallinnon tehtävissä. Palkanlaskijan työssä pääset huolehtimaan palkanlaskennasta

itsenäisesti alusta loppuun. Työ pitää sisällään sekä tunti- että kuukausipalkkojen laskentaa ja saat soveltaa työssäsi useampaa eri työehtosopimusta. Teet myös palkanlaskentaan liittyviä raportteja kirjanpitoon, verottajalle ja eläkelaitokselle ja vastaat Kela-hakemuksista sekä vakuutusyhtiöön tehtävistä ilmoituksista.  Työkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työkuva voi sisältää myös esimerkiksi kirjanpitoa ja muita taloushallinnon tehtäviä.

Odotamme sinulta: 

– Useamman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä

– Ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta

– Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään kokopäivätyön mukavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Henkilökuntaetuihin kuuluvat liikunta- ja kulttuurisetelit.

Toivottavasti kiinnostuit! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa henkilöhakukonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Etelä-Hämeen Tilikeskus kuuluu valtakunnalliseen Suomen Talouspalvelut -konserniin. Suomen Talouspalvelut on valtakunnallinen laadukkaita ja nykyaikaisia taloushallinnon palveluja tarjoava yritysryhmä. Olemme luotettava ja kilpailukykyinen kumppani asiakkaalle läpi koko yrityksen elinkaaren. Toimimme lähellä asiakasta ja räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Suomen Talouspalvelujen asiantuntijapalveluista löytyy osaamista aina yrityksen perustamisesta lähtien kansainvälistymiseen saakka.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna / Turenki

logo: Etelä-Hämeen Tilikeskus Oy

Etelä-Hämeen Tilikeskus on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jolla on toimistot Hämeenlinnassa ja Turengissa. EHT tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua kaikissa taloushallintoon liittyvissä tehtävissä pienille ja keskisuurille osakeyhtiöille, henkilöyhtiöille, yksityisille ammatinharjoittajille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Erityisasiantuntemusta löytyy maatalouksille sekä erilaisille yhdistyksille ja säätiöille.