Palkkapalveluasiantuntija

Meillä on tapana tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Toki voit hakea paikkaa innostuksissasi jo ensimmäisen rivin jälkeenkin, mutta seuraavassa tarjoilemme maan ensimmäiseksi parasta työpaikkaa sekä työnhakusi kannalta tärkeitä tärppejä tämän päivän palkkapalvelusta.

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua ja siksi meidän tulee tehdä asiat hieman eri tavalla, kuin perinteisesti on totuttu. Paras ei ole täydellinen, virheetön tai harmaa, mutta paras.

Teemme töitä tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rakennamme maailmaa, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen ja manuaaliset hommat jäävät vähitellen unholaan. Näin vapautamme itsellemme aikaa keskittyä ydinosaamiseemme sekä mielekkäisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Olemme tiimi, jossa sinun päätyönäsi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit näpeissäsi ja palvella asiakkaitamme kaikenlaisissa niihin liittyvissä kysymyksissä. Tukenasi on kahdeksantoista (18) palveluasiantuntijan joukko, sekä kasa konsultteja kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.

Haussa on integratalainen – hyvä tyyppi vakituiseen työsuhteeseen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, jopa katsoa perjantaisin Sohvaperunoita (kaikki eivät sitä tosin myönnä). Johto luo linjat ja tarjoilee huonot vitsit, mutta integratalaiset tekevät talon tunnelmasta ja tavoista totta. Jossain olemme joka tapauksessa onnistuneet, sillä olemme Suomen ensimmäiseksi (1.) paras työpaikka vuonna 2018.*

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.** Tarvitsemme tiimiimme lisää toimivia aivoja, koska jälleen uudet asiakkaat ovat luottaneet meihin. Toimipisteemme Tampereen ja Helsingin ydinkeskustoissa antavat sujuvat puitteet työnteolle.

Jonkinlainen aiempi kokemus palkanlaskennasta on välttämätöntä. Asiakkaillemme sovellellaan monia eri työehtosopimuksia ja kaikkien osaamisesta on etua. Voi olla, että osaat jo käyttää Mepcoa, tai sitten et osaa ja opettelet.

Tiedämme, että sinun tekee mieli jo hakea, mutta lukaise vielä nämä:

Tutustu verkkosivuilla ja etenkin somessa meihin. Jos silti haluat tehdä töitä kanssamme, lähetä hakemuksesi tehtävään 12.12.2018 kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekryhahmo Rami Setälä 040 8497 947, rami.setala@integrata.fi ja totuuden kuulet tulevan kollegasi Päivin 0456520682, paivi.suorsa@integrata.fi suusta.

Rekrytointikeskustelut tapahtuvat loppuvuoden aikana. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen.

* Great Place to Work® Finlandin Suomen Parhaat Työpaikat 2018 -tutkimuksen mukaan Integrata on tutkitusti Suomen ensimmäiseksi (1.) paras työpaikka. Lue lisää integrata.fi/gptw

** Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Haku päättyi

12.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere tai Helsinki

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa