Palkkapalveluasiantuntija

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Meillä on tapana tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Toki voit hakea palkansaajaksi meille jo ensimmäisen rivin jälkeen, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi tueksi tärkeitä tärppejä tulevaisuuden palkanlaskennasta.

Mikä homma?

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua, perinteistä poiketen. Parhaalla ei välttämättä tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Toisin sanoen, tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Manuaalisten vaiheiden ja paperipinojen jäädessä pois pöydältäsi, vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Ja kahvitaukoihin.

Olemme tiimi, jonka osana päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä. Tukenasi on 25 palkkapalveluasiantuntijan joukko sekä kasa konsultteja koko HR:n hiekkalaatikolta. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Pelkkä kybertyö tämä ei silti ole: Aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan. Mepcon ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin opetamme työkavereiksesi. Jos nyt ette sattuisi olemaan tuttuja jo entuudestaan. Olemme paperiton toimisto, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, kyllä meillä vielä välillä papereitakin pyöritellään.

Asiakkaillemme sovellellaan lisäksi monia eri työehtosopimuksia ja kaikkien osaamisesta (vaikka unissaan) on etua. Erityistä yhteistä iloa tähän tehtävään tuleva tuottaisi yksityisen sosiaalipalvelualan sekä teknologiateollisuuden TESien taitamisesta.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Tiedetään, näppis polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhiin, mutta lukaisethan vielä nämä:

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 17.10.2019 klo 23:59 mennessä.

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa ihan oikea ihminen: Eveliina Roinineneveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Haku päättyi

17.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi