Palvelupäällikkö

Haemme nyt

Tampereelle tai Lahteen

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä tulet toimimaan Tampereen seitsemän ja Lahden viiden huoltoasentajan esimiehenä ja vastaat liiketaloudellisten tulosyksiköiden tavoitteiden täyttymisestä. Huolehdit päivittäisestä johtamisesta tasalaatuisten huoltoprosessien varmistamiseksi sekä vastaat tiimiesi työyhteisöiden kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä ammatillisen osaamisen ylläpidosta. Tehtävään kuuluu myös huoltotöiden ja -asennusten hinnoittelua, myyntiä ja projektointia sekä palvelumyyntiä asiakkaille.

Sinulta toivomme   

Olet etsimämme palvelupäällikkö, mikäli sinulta löytyy teknistä ajattelukykyä sekä näyttöjä tulosvastuullisista tehtävistä ja vaikuttavasta esimiestyöstä teknisellä alalla. Tehtävässä tukee esimerkiksi kokemus talotekniikan, teollisuuden kunnossapidon tai yleisesti huoltoliiketoiminnan parista. Työ on välillä hektistä ja tilanteet saattavat muuttua nopeasti, joten tehtävä edellyttää sinulta malttia, tiukkoihin aikataulupaineisiin sopeutumista ja nopeaa reagointikykyä. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti ja itsenäisesti. Kykenet kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Kylmäalan aiemmasta osaamista saat ison plussan, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys.

Tule mukaan tuottamaan lisäarvoa kylmästä!

Tässä tehtävässä saat vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa. Teet itsenäisiä päätöksiä arjessa ja osaltasi vaikutat siihen, kuinka Huurteella tulevaisuudessa tuotetaan lisäarvoa kylmästä. Tueksesi matkalle saat vahvan brändin sekä kylmäalan parhaat osaajat.

Raportoit tehtävässäsi huollon liiketoimintajohtajalle ja tukenasi on muut palvelupäällikkömme sekä koko Huurteen asiantuntijaverkosto. Tulosta teemme tiiminä ja ryhmätyöskentelykyky on tärkeää. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteitä kehittyvällä jäähdytystekniikan alalla, sekä hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Jos taas et halua jättää mahdollisuutta väliin, hae tehtävään 27.10.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen.

Haku päättyi

27.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere, Lahti

logo: Huurre Finland Oy

Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön talteenottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltosopimuksen. Asiakkaitamme Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt ja lääkeala. Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä n. 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto oli n.135 miljoonaa euroa vuonna 2018.