Palvelusihteeri

Haemme joukkoomme

PALVELUSIHTEERIÄ

Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraustoimintaan liittyvät tehtävät, kuten asunnonhakijoiden opastaminen asuntovaihtoehdoissa, asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimus- ja irtisanomisasiat sekä erilaiset neuvontatehtävät. Osa työstä tapahtuu kasvokkain asiakkaiden kanssa, osa on asioita valmistelevaa ja loppuunsaattavaa taustatyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai palvelualan AMK- tutkinto sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kiinteistöalan kokemus on tehtävässä selkeä etu. Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja toimintatyyliltäsi joustava. Tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja aktiivisesti. Käytät sujuvasti työhön liittyviä tietojärjestelmiä ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 16.10.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

16.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi yli 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 33 henkilöä. JVA-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä. www.jva.fi