Palveluvastuullinen isännöitsijä

Haemme joukkoomme

PALVELUVASTUULLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

asukasisännöintiin suuntautuviin tehtäviin

Tehtäviisi kuuluu keskeisenä osa-alueena asukkaiden palveleminen monenlaisissa asumiseen liittyvissä asioissa. Palvelu hoidetaan tiiviinä tiimityönä, jossa mm. vastaat asiakkaiden kyselyihin sekä selvität ja ratkot erilaisia asumisen ongelmia osana palvelutiimin työryhmää. Lisäksi osallistut asukastoiminnan ja asukasviestinnän toteuttamiseen sekä asumisviihtyvyyden ja asukasetujärjestelmän ylläpitoon. Valtaosa työstä tapah­tuu kasvokkain asukkaiden kanssa toimistolla, osa on asioita valmistelevaa ja loppuunsaattavaa taustatyötä. Työ painottuu pääosin toimistolle, mutta valmius iltakokouksiin ja liikkumiseen asunnoilla tulee olla. Tarvittaessa liikkuminen kaupungin alueella oleviin kiinteistöihin tapahtuu omalla autolla.

 

Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen sekä hyvä organisoimaan asioita. Tiimihenkisyys on sinulle luonteenomaista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Aikaisempi palvelualan kokemus on eduksi. Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 8.12.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

08.12.2019

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Jyväskylän vuokra-asunnot Oy

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi yli 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 33 henkilöä. JVA-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä. www.jva.fi