Henkilöstöpäällikkö

Haemme yrityksemme johtoryhmän jäseneksi

Henkilöstöpäällikköä

Pept Oy:lle vastaamaan yhtiön henkilöstöasioista.

Mikä tehtävä?

Henkilöstöpäällikön tehtävässä osallistut henkilöstöasioiden ja -politiikan valmisteluun ja käsittelyyn johtoryhmässä sekä liiketoimintayksiköiden kanssa. Esimiehesi on yrityksen toimitusjohtaja. Tehtävässä olennaisimpia osa-alueita ovat:

 • Vastaat päivittäisistä henkilöstö- ja työsuhdeasioista sekä uusien henkilöiden rekrytoinnista. Toimit yrityksen työsuojelupäällikkönä.
 • Huolehdit HR-tuesta ja -neuvonnasta henkilöstölle, esimiehille ja johdolle sekä osaamisen kartoittamisesta, kehittämisestä ja koulutuksien järjestämisestä liiketoimintayksiköiden kanssa.
 • Työnkuvaan kuuluu olennaisena osana yhteistyö alihankkijoiden ja oman kenttätyöjohdon kanssa sekä yrityksen omien, vuokra- ja alihankintayritysten työntekijöiden resursointi.

Minkälainen persoona, tausta ja osaaminen sopii tehtävään?

 • Toivomme sinulta kokemusta henkilöstöpäällikön tehtävistä tai henkilöstöasioiden hoitamisesta sekä työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön tuntemusta.
 • Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii aitoa mielenkiintoa liiketoiminnan kehittämiseen.
 • Arvostamme henkilöä, joka haluaa nähdä henkilöstöhallinnon liiketoiminnan sisäisenä kumppanina. Työssäsi tarvitset hyvää kommunikointitaitoa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • Toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. teknologia, kaupallinen ala, ihmiset ja johtaminen),
 • Yrityksemme toimii myös Ruotsissa, jossa meillä on paikallisia työntekijöitä.  Päivittäisen yhteistyön vuoksi tehtävä vaatii suomen kielen osaaminen lisäksi erinomaista ruotsin kielen taitoa ja vähintään hyvää englannin kielen osaamista.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa?

Tarjoamme mahdollisuutta päästä hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti yrityksessä, jonka kulttuuriin kuuluu toisien tukeminen ja tiimihengessä toimiminen. Tarjoamme tukea osaamisesi kehittämiseen sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana toimii Pept Oy:n toimisto Kaustisella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Laakso puhelimitse (040 487 2551)

 • perjantaina 8.11 klo 12-14
 • torstaina 14.11 kl 8-10

tai sähköpostitse janne.laakso@pept.fi. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnelin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki 0503670862.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkapyyntöineen 24.11.2019 mennessä.  Käymme hakemukset läpi heti hakuajan päätyttyä ja ilmoitamme jatkoon kutsutuille kandidaateille puhelimitse haastatteluihin kutsumisesta 25.11.2019 aikana.

Alustava 1. kierroksen haastatteluiden ajankohta on Kokkolassa 2.12.2019.

Haku päättyi

24.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kaustinen

Toimiala

Teollisuuden kunnossapito, telinetyöt, eristystyöt

logo: Pept Oy Ab

Pept Oy on kohta 30-vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja. Meillä on historiamme aikana ollut kunnia tehdä pitkäaikaista yhteistyötä lukuisten teollisuuden, kaivosalan ja talotekniikan alan yritysten kanssa. Me kutsumme tätä pitkäaikaista yhteistyötä myös nimellä kumppanuus. Haluamme luoda kumppanuuksia, joiden antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.

Muutama fakta PEPT Oy Ab:sta:

 1. PEPT Oy Ab on Yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä toimijoista, joka pystyy toimittamaan sekä eristys- ja telinetyöt
 2. Tytäryhtiö myös Ruotsissa: PEPT Service AB
 3. Osa PEPT ylimmästä johdosta omistaa vuokrayrityksen: JE Henkilöstöpalvelut Oy
 4. Omaamme ainutlaatuisen johtamis- ja telinehallintajärjestelmän
 5. Vuonna 1992 perustettu perheyritys
 6. PEPT-konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 21,8 m€.
 7. Työntekijöitä 90, vuokratyöntekijät ja alihankkijat mukaanlukien keskimääräinen työntekijämäärä noin 200.
 8. Korkea työturvallisuuskulttuuri
 9. Ainutlaatuinen palvelutaso
 10. Yrityksellä on kattava ja laaja HSEQ-Toimintakäsikirja: ISO14001 & ISO9001 & OHSAS18001
 11. Omaa ainutlaatuisen oppaan PEPT-Gamebookin, jossa kuvataan kuinka PEPT ottaa haltuun tehtaan teline- ja eritystyöt