Projekti-insinööri

Kasvumme tueksi haemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu asiakasprojektien kokonaisvaltainen hoitaminen laatu, aikataulut ja tekniset vaatimukset huomioiden. Vastaat projektien 3D-suunnittelusta ja tarvittavien kuvien tekemisestä joko itsenäisesti tai yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Suunnittelun laadunvarmistus mm. katselmusten avulla kuuluu tehtäviisi. Työhön liittyy matkustamista asiakkaiden ja toimittajien luona Suomessa ja ulkomailla.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esimerkiksi koneensuunnittelun alalta sekä työkokemusta 3D-suunnittelusta. Eduksi luetaan konepajavalmistuksen, energiatekniikan sekä projektitoiminnan tuntemus.  Tietotekniset valmiutesi ovat vahvat ja käytät tehokkaasti suunnittelu- ja toimisto-ohjelmistoja. SolidWorksin hallinta on eduksi. Tehtävä edellyttää vahvaa organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä. Työskentelytyylisi on itsenäinen, tarkka ja huolellinen. Suurin osa asiakasprojekteista on kansainvälisiä, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tavoitteenamme on palkata kaksi uutta projekti-insinööriä. Tehtävien sijaintipaikka on Jyväskylä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 17.3.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Sammet Dampers

Sammet Dampers on Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden sulku- ja säätöpeltien kehittäjä ja toimittaja, jolla on huippuosaamiseen ja omaan tuotekehitykseen perustuva kattava peltivalikoima. Toimimme maailmanlaajuisesti kaikilla markkinoilla ja Sammet-peltejä onkin käytössä yli 80 eri maassa, jokaisessa maanosassa. Sammet on rekisteröity tavaramerkki EU-alueella.