Projekti-insinööri

Kasvumme tueksi haemme Jyväskylään

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävässä vastaat tuotteisiimme ja toimituksiimme liittyvien asiakasprojektien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta, aikataulut ja tekniset vaatimukset huomioiden. Vastaat myös projektien 3D-suunnittelusta ja tarvittavien kuvien tekemisestä joko itsenäisesti tai yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa projektista riippuen. Suunnittelun laadunvarmistus mm. katselmusten avulla kuuluu tehtäviisi. Työskentelet päivittäin aktiivisessa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esimerkiksi koneensuunnittelun alalta sekä työkokemusta 3D-suunnittelusta. Hyödyt tehtävässä projektitoiminnan, konepajavalmistuksen sekä energiatekniikan tuntemuksesta. Henkilönä olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen, organisointikykyinen ja järjestelmällinen. Työskentelytyylisi on itsenäinen, tarkka ja huolellinen. Tietotekniset valmiutesi ovat vahvat ja käytät tehokkaasti suunnitteluohjelmistoja, SolidWorksin hallinta on tehtävässä etu. Suurin osa asiakasprojekteistamme on kansainvälisiä, joten tehtävässä tarvitset sujuvaa sekä suomen että englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työhön sisältyy matkustamista asiakkaiden ja toimittajien luona Suomessa sekä ulkomailla.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja kiinnostavaan työnkuvaan menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Työtehtäviäsi pääset toteuttamaan hienosti yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, joka on palkittu mm. konsernin vuoden yrityksenä. Hyvät työsuhde-edut ja kouluttautumismahdollisuudet kuuluvat pakettiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Arto Korhonen, p.  050 5461644 / arto.korhonen@sammet.fi (pe 7.2.2020 klo 12-14), tuoteryhmäpäällikkö Jyrki Kuitunen, p. 050 5461613 / jyrki.kuitunen@sammet.fi (to 6.2.2020, klo 12-14) sekä rekrytoinnissa avustavan Eezy Personnelin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 4416658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 16.02.2020 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

16.02.2020

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Sammet Dampers Oy

Sammet on nopeasti kasvava teollisuuden sulku- ja säätöpeltien toimitusprojektien kansainvälinen markkinajohtaja, joka toimii sekä EU:ssa että Kiinassa. Clean Flow -tuoteperheemme on kehitetty energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys edellä palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Kuulumme Tukholman pörssiin listattuun Addtech-konserniin, jonka jäsenyrityksissä työskentelee yli 2600 ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. Lisäksi meillä on oma tuotantolaitos Kiinan Shanghaissa. Sammet-tiimissä työskentelee 85 huippuammattilaista, joiden intohimona on rakentaa yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta. www.sammet.fi