Projektimyyjä

Vahvan kasvun ansiosta etsimme aktiivista ja tuloshakuista

PROJEKTIMYYJÄÄ

Olet osa FP-Tuotteet Oy:n projektimyyntitiimiä, vastuualueenasi verhokisko- ja suihkutilatuotteiden myynti asuntorakentamiseen Etelä-Suomen alueella. Asemapaikkanasi toimii Vantaalla sijaitseva Showroomimme. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki.

Tehtävässä menestyminen on kiinni ennen kaikkea oikeasta asenteesta. Omaat aktiivisen ja myynnillisen otteen sekä systemaattisen ja tuloksiin tähtäävän toimintatavan. Olet jo kerryttänyt kokemusta rakennusteollisuuteen suuntautuvasta projektimyynnissä tai haluat kehittyä huippumyyjäksi.

Lisätietoja avoinna olevista mahdollisuuksista saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

28.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: FP-Tuotteet Oy

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa – tuotealueinaan siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. Projektimyyntimme pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille tarjoamme tuotteet asennettuina. Tuotemyyntimme kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Vuosiliikevaihtomme on 7,5 M€ ja henkilöstömme n.30 henk. Tehtaamme sijaitsee Tampereella.