Projektipäällikkö- Terveydenhuollon IT-järjestelmät (2 positiota)

Tee työtä, jolla on tarkoitus!

Tässä tehtävässä työskentelet osana Mylabin projektitoimitustiimiä, joka vastaa vaativista terveydenhuoltoalan asiakasprojekteistamme. Etsimme joukkoomme  nyt kahta (2) henkilöä, joiden painotukset tehtävänkuvan suhteen tarkentuvat hakijoiden taustojen ja tarpeidemme mukaisesti rekryn edetessä.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat:

 • Käyttöönottoprojektien johtaminen ja asiakaskommunikaatio.
 • Projektinhallinnan tehtävät terveydenhuollon tietojärjestelmiin liittyvissä toimitusprojekteissa. Asiakkaina mm. sairaanhoitopiirit ja laboratoriot.
 • Toiminnan kehittäminen asiakastarpeiden mukaisesti yhdessä tiimin ja koko organisaation kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä yhteistyötaitoja
 • Paineensietokykyä
 • Halua toimia ja kehittyä oman osaamisalueesi kehittäjänä

Mistä taidoista projektipäällikkönä toimimisessa Mylabissa voisi olla erityisesti hyötyä?

 • asiakaslähtöisestä tavasta ajatella
 • halusta jatkuvaan oppimiseen
 • kokemuksesta projektipäällikön tehtävässä toimimisesta
 • osaamisesta projektihallinnan menetelmistä ja työvälineistä
 • terveydenhuollon prosessien tuntemisesta
 • hyvästä suullisesta ja kirjallisesta ilmaisusta

Miksi Mylabille töihin?

 1. Mylabin ”jengi” koostuu tasapuolisesti miehistä ja naisista sekä vanhoista että nuorista – ja olennaista on että tykkäämme työstämme!
 2. Mylab on yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Toimialamme ei ole kovinkaan suhdanneherkkä, joten pystymme kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti ilman kvartaalitalouden painetta.
 3. Eikä siinä vielä kaikki! Mylab valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan 10 parhaan työnantajan joukkoon. Meillä kiinnitetään paljon huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja henkilöstöetumme ovat vailla vertaansa. Vai miltä kuulostaa oma kuntosali tai laajennettuun työterveyteen sisältyvä hammashuolto?

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Suvi Paananen, Projektipäällikkö, tiimivetäjä

puh. 045 699 9808

Pertti Ylinen, Palvelujohtaja,

puh. 050 432 0807

Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI SÄHKÖPOSTILLA!

Haku päättyi

04.02.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Toimiala

IT,terveydenhuollon ja kliinisten laboratorioiden tietotekniikka

logo: Mylab Oy

Suomalainen Mylab Oy on terveydenhuollon ja kliinisten laboratorioiden tietotekniikan asiantuntija ja maan johtavien laboratoriokeskusten tietojärjestelmäkumppani. Mylab Oy on valinnut liiketoimintansa kohteeksi jatkuvasti ja nopeasti kehittyvän terveydenhuollon ja tarkoituksenamme on edistää terveydenhuoltoa teknologiaan perustuvien ratkaisujemme ja palvelujemme avulla. Kaikista Suomessa vuosittain tehtävistä kliinisistä laboratoriotutkimuksista noin 40 miljoonaa käsitellään tietojärjestelmiemme kautta. Palveluitamme käyttää päivittäin lähes 20.000 terveydenhuollon ammattilaista. Mylab on kasvava, taloudeltaan vakaa ja henkilöstöstään erinomaista huolta pitävä kehittyvä yritys, joka tarjoaa hyvin laajat henkilöstöedut.

Työnteko Mylabissa perustuu pitkäjänteiseen kehitystyöhön, jossa työntekijät pääsevät työskentelemään mielenkiintoisten omien tuotteiden parissa. Työtä tehdään vakiintuneille asiakkaille, joten projektien laskutusasteen tuijottaminen ei ole ainoa olennainen mittari.

Mylab Oy valittiin Pirkanmaan alueen parhaiden työnantajien joukkoon Vuoden työnantaja 2015-kilpailussa. Yrityksen arvot ottavat työntekijöiden aseman vahvasti huomioon ja myös yrityksen työntekijöilleen tarjoamat edut ovat ehdottomasti alan parhaimmistoa.