Projektipäällikkö

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme Tampereelle

YKKÖSKETJUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Prosessipuhaltimien liiketoiminta-alueen asiakastoimituksista

Tehtävässäsi vastaat nimetyistä prosessipuhaltimien asiakastoimitusprojekteista ja niiden laadukkuudesta sekä varmistat asiakassuhteiden jatkuvuuden aktiivisella otteellasi. Kasvatat aktiivisella otteellasi projektijohtamisen kulttuuria asiakasarvoa tuottavalla tavalla. Toimit nimetyissä toimituksissa vastuuhenkilönä tilauksesta toimitukseen. Johdat projektien aikatauluja ohjaamalla niin omia kuin ulkoisia resursseja ja varmistat projektien taloudellisen onnistumisen. Hoidat työtehtäviä aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme projektiryhmien sekä liiketoiminnan muiden tiimien kanssa.

Tarjoamme sinulle
• herkullisen jalansijan kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa tamperelaisessa perheyrityksessä, globaalin teollisuuden parissa
• oman alansa kärkituotteet
• kollegoiksi teknologia- ja projektiosaamisen sekä tuotannon huipputiimit
• mahdollisuuden henkilökohtaisen kehittymiseen ja vaikuttavuuteen

Odotamme sinulta
• näyttöjä tuloksekkaasta B to B -laite- tai järjestelmäprojektien johtamisesta
• ymmärrystä konetekniikasta sekä asiakastoimitusten johtamisesta
• määrätietoista työotetta sekä vastuullista asennetta
• kykyä hallita laajoja ja kimurantteja kokonaisuuksia
• halua oppia ja kehittää uutta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Toivottavasti innostuit! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.1.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Meillä saat itsenäisen työn kautta verkostoitumis- ja kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä toimintaympäristössä Kojan globaalien asiakkuuksien kautta. Saat mahdollisuuden vaikuttaa puhtaampaan ympäristöön konkreettisella tavalla luomalla yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.

Voit kysyä tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja Eezy Personnel, Johanna Ahola p. 040 073 9308.

Haku päättyi

19.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Koja Oy

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita teollisuuden sekä talotekniikan ja laivojen HVAC- ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Yli 20 000 prosessipuhallintamme on toimitettu asiakkaillemme ympäri maailman. Räätälöityjä ratkaisujamme käytetään puu- ja selluteollisuudessa, lasinvalmistuksessa, petrokemianteollisuudessa, metalli- ja energiateollisuudessa sekä laivoissa. Kehitämme tuoteperhettämme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin.