Projektipäällikkö

Haemme nyt Hämeenkyröön sinua vastuunottokykyinen ja aktiivinen

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä vastaat uusien asiakkaiden ja tuotteiden tuotantoon saattamisesta, dokumentoinnista ja toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja varmistat, että asiakkaan tuotteet tehdään ajallaan, laadukkaasti ja kannattavasti siten, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun. Vastuullesi voi myös kuulua tuoteprojektin koko elinkaaren hallinta protosarjasta tuotantoon ja tuotannon päättymiseen asti. Huolehdit asiakaskommunikaatiosta, saatujen tarjouspyyntöjen käsittelystä, tarjousten tekemisestä yhdessä oston ja tuotannon kanssa sekä asiakastilausten vastaanotosta ja vahvistuksesta. Sujuvan ja laadukkaan tuotannon varmistamiseksi huolehdit myös sisäisestä dokumentaatiosta ja työohjeiden tekemisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI/insinööri) ja elektroniikan komponenttien ja kokoonpanoprosessien osaamista. Sinulta löytyy myös ymmärrystä projektien kannattavuudesta. Toimit aktiivisella, vastuunottokykyisellä ja johdonmukaisella otteella projektien hoitamisessa sekä osaat organisoida ja priorisoida asiat sujuvasti myös isommissa kokonaisuuksissa. Sinulla on aitoa halua viedä asioita eteenpäin ja kykyä nähdä sujuva projektien hoitaminen niin ulkoisten kuin sisäistenkin asiakkaiden näkökulmasta. Omaat vahvat asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Suullinen ja kirjallinen ilmaisutaitosi on sujuvaa niin suomeksi kuin englanniksi. Hyvät dokumentointitaidot ja Excel-osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen. Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkoomme Kyröskoskelle!

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja hankintajohtaja Jan Åberg; parhaiten tavoitettavissa to 16.1. klo 8:30-10 ja pe 17.1. klo 13-15, puh. 040 556 7642 tai sähköpostitse jan.aberg@kyrel.fi sekä Eezy Personnelin konsultti Johanna Ahola, puh. 0400 739 308 tai sähköpostitse johanna.ahola@eezy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteen www.personnel.fi kautta 2.2.2020 mennessä. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Haku päättyi

02.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenkyrö

logo: Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 170 henkilöä. Lue lisää: