Projektipäällikkö / Vesivoimapäällikkö

Haemme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / VESIVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ

Kuhankosken voimalaitoksen uusimisprojektiin. Projekti alkaa tänä vuonna ja valmistuu vuonna 2022. Tehtävänäsi on vastata uusimishankkeen edistymisestä projektisuunnitelman mukaisesti. Osallistut projektihankintojen ja -urakoiden kilpailuttamiseen ja toteutat suunnitelmat yhdessä projektin ohjausryhmän, laitostoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa. Projekti koostuu neljästä isommasta kokonaisuudesta. Tehtävä edellyttää aktiivista yhteydenpitoa projektin sidosryhmiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus, suuntautumisena esimerkiksi sähkö ja automaatio. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta energia-alan, teollisuuden tai teollisuusrakentamisen projektitoiminnasta. Vesivoima-alan osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta. Myös yhteistyövalmiudet sekä vuorovaikutus- ja viestintäosaaminen ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Työsuhde on vakituinen. Projekti tarjoaa mahdollisuuden kasvaa vesivoima-alan vahvaksi osaajaksi ja siirtyminen vesivoimapäälliköksi voi olla myöhemmin mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.5.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

01.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Äänekoski

Koskienergia

Koskienergia Oy on kolmen paikallisen energiayhtiön, Etelä-Savon Energia Oy:n, Äänekosken Energia Oy:n ja Kuoreveden Sähkö Oy:n, omistama vesivoiman tuottamiseen keskittynyt yhtiö. Koskienergia Oy omistaa ja operoi 30 vesivoimalaitosta eri puolilla Suomea. Laitoksissa tuotettu sähkö myydään loppuasiakkaille omistajayhtiöiden kautta. Koskienergia Oy huolehtii yhteistyökumppaneiden kanssa vesivoimaloiden käytöstä ja kunnossapidosta.