Kalakaupan puhelinmyyjä

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme Sastamalaan vahvaa, mutta innokasta

Kalakaupan puhelinmyyjää

raaka-ainekaupan ja jalosteiden vähittäiskauppamyyntiin.

Tehtävässä tulet tekemään aktiivista puhelinmyyntiä myyntipäällikkömme alaisuudessa olemassa oleville vähittäiskauppa-asiakkaillemme. Saat tekemiseesi olemassa olevan vankan asiakaspohjan, jota pääset omalla osaamisellasi viemään eteenpäin myyntipäällikön tuella. Sinulla on mahdollisuudet kehittyä huippumyyjäksi ja kala-alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

  • Kokemusta elintarvikealan myyntitehtävistä tai ymmärrystä vähittäiskaupan toiminnasta
  • Positiivista ja rohkeaa asennetta myyntityöhön sekä vahvat vuorovaikutustaidot
  • Kyky ratkaista eteen tulevia ongelmia
  • Hyvätasoiset IT-taidot

Sinun on helppo toimia asiakassuhteiden kehittäjänä ja ylläpitäjänä. Henkilönä olet oma-aloitteinen, kehityshaluinen ja tuloshakuinen. Olet ulospäin suuntautunut, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja toimit asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen ja asianmukaiset työkalut. Saat tehtävässä kiinteän palkan sekä omaan tekemiseesi perustuvan, kilpailukykyisen provision myynneistäsi. Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta edetä myyntiurallasi tunnetun perheyrityksen ja brändin suojissa. Meillä saat mukavat työkaverit, toimivan tiimin sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Meillä pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa. Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Tulet olemaan avainasemassa vaikuttamassa Kalaneuvoksen menestystarinaan sekä kehittymään elintarvikealan huippuosaajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myyntityön, jossa on paljon kehityspotentiaalia.

Kiinnostuitko? Vakuuta meidät hakemuksellasi. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa: www.personnel.fi viimeistään 28.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:

Kalaneuvos Oy Teemu Viitanen 044 545 6023 tai

Personnel Group Oy Johanna Ahola 0400 739 308

Haku päättyi

28.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Sastamala

logo: Kalaneuvos Oy

Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija ja edelläkävijä aloillaan kalanjalostus, kalan tukkukauppa, maahantuonti ja vienti sekä kalankasvatus. Kalaneuvoksen kotimaan myynti perustuu vahvaan PT-, teollisuus-, tukku- ja HoReCa-osaamiseen. Olemme valmistaneet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan ja panostamme raaka-aineiden laadun lisäksi vahvasti mm. edistyksellisiin tuotantomenetelmiin sekä henkilöstömme hyvinvointiin.

Sastamalan yksikkömme liikevaihto ylitti vuonna 2018 70 miljoonaa euroa ja työllistää noin 110 henkilöä. Kalaneuvos Oy on aloittanut yli 20 milj. euron tehdaslaajennuksen Sastamalassa tarkoituksenaan kasvattaa entisestään kotimaan myyntiä asiantuntijaroolissa sekä myös vientiä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Lisätietoja: