Rahoitusasiantuntija, Treasury

Haemme nyt

RAHOITUSASIANTUNTIJAA

Patrian Treasury-toiminto vastaa konsernin rahoituksen järjestämisestä, likviditeettihallinnasta, valuutta- ja korkoriskien hallinnasta, takausasioista, rahoitusraportoinnista ja back office -toiminnoista.

Ensisijaisia tehtäviäsi rahoitusasiantuntijana ovat valuuttariskien ja likviditeetin hallinnointiin liittyvät tehtävät. Vastaat Treasury-järjestelmän ylläpidosta ja käytön tuesta liiketoimintayksiköille. Osallistut lisäksi muiden Treasury-toiminnon operatiivisten ja hallinnollisten tehtävien hoitamiseen sekä avustat vakuutusasioiden hoitamisessa.

Haemme tehtävään jo aiempaa työkokemusta kansainvälisesti toimivan konsernin Treasury -toiminnossa hankkinutta asiantuntijaa. Lisäksi toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja olet tottunut käyttämään rahoitus- ja maksuliikennejärjestelmiä sekä MS Office sovelluksia. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksinä asioiden tehokkaaseen hoitamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja laatutietoisuutta. Toivomme sinun ottavan luontaisesti vastuuta asioiden sujumisesta ja pystyvän hallitsemaan useitakin asioita samanaikaisesti. Työskentelyä meillä leimaavat yhdessä tekeminen, positiivinen perusvire ja toisinaan tiukatkin aikataulupaineet. Asioiden hoitaminen luottamuksellisesti on meillä itsestään selvää.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden käyttää ja kehittää omaa osaamistasi laaja-alaisesti. Työskentelypaikka on Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien polttopisteessä.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2019 osoitteessa www.patria.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä PERSONNEL GROUP:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109, kaisa-maria.kokkonen(at)personnel.fi.

Haku päättyi

19.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.