Rakennustekniikan asiantuntija

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) vahvistaa ammattitaitoista joukkoaan rakennustekniikan asiantuntijalla.

RAKENNUSTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Tehtävässä toimit monipuolisissa rakennustekniikan tehtävissä. Normaaliin työviikkoosi kuuluu muun muassa asiantuntijana toimiminen TVO:n rakennustekniikkaan liittyvissä projekteissa, projektit voivat liittyä esimerkiksi erilaisiin rakenteisiin (mm. rakennukset, betoni, kallio), rakennusten kuntoon ja hankintoihin. Rakennusten kuntoon liittyvissä tehtävissä varmistat rakenteelliset kestävyydet sekä rakennusten kunnon seurannan ja valvonnan. Lisäksi toimit projektipäällikkönä pienemmissä muutostöissä vastaten projektien suunnittelusta, hankinnoista ja koordinoinnista.

Tehtävässä vastuualueisiisi kuuluu myös toimiminen OL1 ja OL2 rakennusjärjestelmien järjestelmävastaavana, järjestelmävastaavan roolissa opit tuntemaan järjestelmän perusteet ja tarkistat järjestelmään liittyviä suunnitelmia varmistaen myös muutostöiden mahdollistamisen.

Ketä etsimme?

Toivoisimme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta rakennustekniikan tai rakennesuunnittelijan tehtävistä sekä rakennusinsinöörin (AMK / DI) tutkinto. Ymmärrät erilaisia rakenteita esimerkiksi betonirakenteita ja/tai kalliorakenteita sekä rakennusten kuntoon liittyviä asioita.

Toivomme, että sinulta löytyy hyvät organisointitaidot sekä intohimoa toimia vastuullisessa roolissa ydinvoimateollisuuden mielenkiintoisissa rakennustekniikan projekteissa. Toimit asiantuntijana TVO:n erilaisissa projekteissa tehden yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä.

Tarjoamme hiukkasen parempaa duunia!

Tämä ainutlaatuinen rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavan energia-alan toimijan matkassa. Tulet työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä: varmistamme, että kaikki yhtiössä toimivat samalla tavalla, yhteisten pelisääntöjen mukaan vastuullisesti ja eettisesti.

Pääset mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Kollegasi koostuvat motivoituneista ydinenergia-alan edelläkävijöistä. TVO:ssa huolehdimme henkilöstön osaamisesta, työssäjaksamisesta sekä työyhteisön hyvästä työilmapiiristä.

Lue lisää meistä työnantajana: https://www.tvo.fi/tyonantajana

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin Executive Search-konsultti Hannu Järvimäki kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0462.

Mikäli taas ymmärsit tehtävän ytimen, niin jätä hakemuksesi tehtävään 24.3.2019 mennessä lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme kandidaatteja jo hakujan puitteissa.

Haku päättyi

24.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Olkiluoto

Toimiala

Energiateollisuus, ydinvoima, rakennustekniikka

logo: Teollisuuden Voima Oyj

Ydinvoimayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: TVO-konsernissa työskentelee yli 800 ydinvoima-alan ammattilaista. TVO hallitsee ydinvoimalaitoksen koko elinkaaren laitosyksikön suunnittelusta ja hankinnasta aina käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Olkiluodon osaamiskeskittymässä on turvalliseen ja taloudelliseen ydinsähköntuotantoon tarvittavat voimavarat ja toiminnot sekä työtä ohjaava yhtenäinen toimintakulttuuri.