Rakennustekniikan projektipäällikkö

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan projektipäällikköä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä erilaisiin rakennustekniikan projektitehtäviin.

Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä monipuolisissa voimalaitoksen infrastruktuurin kehittämis- ja muutosprojekteissa. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta ja rakennuttamisesta. Kokemus maa- ja infrastruktuurirakentamisesta on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726 tai  Personnelin konsultti Hannu Järvimäki 0503670862.

Hae tehtävään lähettämällä CV:si palkkatoiveineen 24.3.2019 mennessä.

Haku päättyi

24.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Olkiluoto

logo: Teollisuuden Voima Oyj

TVO YHTIÖNÄ

TVO tuottaa Olkiluodon ydinvoimalaitoksella noin kuudesosan kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä.

TVO-konsernissa (Teollisuuden Voima Oyj, Posiva Oy, TVONS Oy, Posiva Solutions Oy) työskentelee noin 900 eri alojen osajaa. Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on lähes 40 tuotantovuoden kokemuksen omaava energiayhtiö, joka tuottaa sähköä Eurajoen Olkiluodon ydinvoimalaitoksessa kahdella laitosyksiköllä (OL1 ja OL2). Ydinvoimayhtiönä TVO on maailmanluokan operaattori. OL1 ja OL2 kuuluvat luotettavuudeltaan maailman parhaiden ydinvoimayksiköiden joukkoon. Turvallisuus ja vastuullisuus ovatkin TVO:n toimintakulttuurin peruskallioita.

Olkiluodossa valmistaudutaan myös rakenteilla olevan uuden sukupolven voimalaitosyksikön (OL3) käyttöönottoon, joka on yksi tämän hetken suurimpia projekteja Suomessa.

TVO tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön oppia ja työskennellä vaativissa asiantuntijatehtävissä.