Regional Director

Kasvumme kiihtyessä ja uuden organisaatiorakenteemme myötä haemme sinua

 

REGIONAL DIRECTOR

Etsimme nyt Pohjois-Suomeen Regional Directoria, johtamaan Oulu-Raahe ja Kemi-Tornio akselilla organisaatiota ja toimimaan myös aluepäällikkönä Kemi-Tornio -alueella. Haemme henkilöä, jolla on kykyä johtaa ja kehittää alueellisesti suunnittelutoimintoja ja lähiasiakkuuksien palveluja insinööritoimistoympäristössä. Roolissasi vastaat itsenäisesti oman alueesi liiketoiminnan ja henkilöstötyytyväisyyden jatkuvasta kehityksestä yli 100 henkilön organisaatiossa. Kaiken keskiössä on alueen avainasiakkuudet, joista vastaat rautaisena myynnin ammattilaisena. Teet tiiviistä yhteistyötä Etteplanin eri toimipisteiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Teet hankintoihin liittyviä päätöksiä yhtiön hankintapolitiikan mukaisesti ja vastaat oman alueesi projektitoiminnasta sekä tarjoustoiminnasta. Sinulla on hyvät liike- ja henkilöstöjohtamisen taidot ja sinulla on kattava kokemus teollisuuden eri yrityksistä. Myyntihenkisenä persoonana olet kuin kotonasi asiakkaiden kanssa työskennellessäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, insinööri tai vastaava)
• Hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esimiestaitoja
• Liiketoimintaosaamista, aktiivista myynnillistä otetta sekä kokemusta projektiliiketoiminnasta
• Innostavaa otetta ihmisten ja asioiden johtamisessa
• Asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia
• Hyvää tunnuslukujen ymmärrystä ja paineensietokykyä
• Määrätietoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä toimenpanoonkykyä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu.

Arvostamme vähintään viiden vuoden kokemusta suunnittelutoimintojen johtamisesta esim.  teollisuuden kone- laite- ja laitossuunnittelun alalta.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tule mukaan osaksi menestystarinaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Etteplanilta Vice President Plant Engineer Tuomo Sipilä 14.1.- 20.1.2019 välisenä aikana ma-pe klo 15-16 p. 040 534 0784, tuomo.sipila@etteplan.com ja Personnel Groupilta aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658, terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.1.2019 osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

20.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Pohjois-Suomi

logo: Etteplan

Etteplan on yli 3.000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren. Meillä on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Katsotaan, miten voimme yhdessä tehdä suunnittelutyötä erilaisella ja uudella tavalla.

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen.

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!