Rehtori

Haluaisitko sinä osaksi innostavaa työyhteisöämme? Etsimme nyt Lauttasaaren yhteiskoululle

REHTORIA

Tarjoamme sinulle aktiivisen kouluympäristön, jossa ei pelätä tarttua haasteisiin, sekä mahdollisuuden työskennellä innostuneessa ja monimuotoisessa yhteistyössä niin henkilöstön, oppilaiden kuin erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Yksityiskouluna LYKin toiminta on ketterää, ja rehtorina pääset kehittämään koulua monesta eri näkökulmasta.

Tehtävässäsi vastaat ensisijaisesti koulun opetus-, ohjaus- ja kasvatustyön johtamisesta, koulun henkilöstöjohtamisesta, sekä koulun taloudesta ja toiminnan tuloksellisuudesta.

Sinulla on moderni kokonaiskäsitys koulun ja opettajan perustehtävistä ja roolista. Toimit luontevasti yhdessä henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa ja osallistut aktiivisesti yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä, kiinnostusta uudistuksiin ja kehitystyöhön peruskoulussa ja lukiossa sekä kykyä luoda hyvää yhteishenkeä työyhteisössä ja opiskelijoiden keskuudessa. Arvostamme kokemusta koulun kehittämistyöstä, innostusta kehittää koulumme toimintakulttuuria sekä osaamista digiopetuksen saralla.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta ja sopivuutta tehtävään.

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä työterveyshuollon soveltuvuustodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Työssä on kuuden kuukauden koeaika.

Toivomme Lauttasaaren yhteiskoulun rehtorin aloittavan tehtävässään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, maanantaina 14.10. klo 11-12 ja torstaina 24.10. klo. 11-12, puh. 040 6860 557.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 27.10.2019 mennessä.

Haku päättyi

27.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Lauttasaaren yhteiskoulu

Lauttasaaren yhteiskoulu on yksityinen koulu, jota ylläpitää Lauttasaaren yhteiskoulun kannatusyhdistys ry. Koulussa on n. 800 oppilasta, peruskoulun yläasteella sekä lukiossa, jonka lisäksi opetushenkilökuntaa on n. 50 henkilöä ja muuta henkilökuntaa n. 10 henkilöä.

Peruskoulussa toimii yleisluokkien lisäksi Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean alainen urheiluluokka uinti- ja koripallopainotuksella, luonnontieteitä painottava luokka, sekä luokka, jossa opetusta annetaan kielikylpymenetelmällä ruotsinkielellä. Lukio on kansainvälisen liiketoiminnan lukio, ja tästä painotuksesta on Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntänyt koululle erityistehtävän sekä kansallisen kehittämistehtävän 1.8.2018 alkaen.

 LYK on kasvava, dynaaminen, verkostoitunut ja mukana monissa kehittämishankkeissa. Tämän myötä koulu kehittyy ja kehittää, valmentaen nuoria elämässä eteenpäin. LYK on kuin ”iso kyläkoulu”, sillä on merkittävä paikkansa osana lauttasaarelaista yhteisöä.