Rehtori

Haemme nyt Tampereen steinerkoululle

REHTORIA

merkitykselliseen työhön arvopohjaisessa ympäristössä, jossa tehdään töitä lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen.

Haemme joukkoomme uutta innostunutta yhtenäiskoulun rehtoria. Meillä löydät omaan työhösi luovuuden ilon. Näet, koet ja kohtaat sen koulumme arjessa, juhlassa ja ihmisissä.

Tehtäväsi on vastata koko koulutoiminnasta ja siihen liittyvästä pedagogiikasta yhdessä opettajakunnan kanssa.

Tehtävässä edellytetään yleissivistävän koulun johtamiskokemusta, kehittämishalukkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Olet ihmisten johtaja, jolla on hyvä asioiden toimeenpanokyky. Eduksi katsotaan steinerpedagogiikan ymmärtäminen ja soveltamiskyky.

Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Asetuksen mukaisesti rehtorin tehtävään on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.8.2020. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoa tehtävästä antavat kouluyhdistyksen toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä, puh. 050 382 4432 sekä kouluyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Maija Neva, puh. 050 353 0886 (klo 17 jälkeen). Lähetä hakemuksesi ja CV:si 16.2.2020 mennessä osoitteella sarita.makela@tampereensteinerkoulu.fi.

Haku päättyi

16.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tampereen steinerkoulu

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on yksityinen koulu, joka sijaitsee Tampereen Muotialassa. Koulun 2007 valmistuneissa moderneissa tiloissa järjestetään esi-, perus- ja lukio-opetusta n. 700 lapselle ja nuorelle. Lisätietoja