Rehtori

Jyväskylän yliopisto hakee 1.8.2017 alkaen rehtoria

Jyväskylän yliopisto hakee sekä julkisella että suorahaulla 1.8.2017 alkaen rehtoria johtamaan tehokkaasti ja tuloksellisesti yliopiston koulutusta, tutkimusta ja yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Rehtori vastaa hallituksessa käsiteltävien asioiden valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta.

Tehtävään vaaditaan tohtorin tutkinto, vankka kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä kansallisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Rehtorin toimikausi on viisi vuotta. Valittavan rehtorin kanssa tehdään johtajasopimus.

Sähköiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan Jyväskylän yliopiston hallitukselle, ja niihin liitetään kelpoisuutta osoittavat liitteet. Pyydetyt liitteet tulee skannata cv:n yhteyteen.

Jätä hakemuksesi osoitteessa: www.personnel.fi.

Hakuaika päättyy 15.1.2017. Hakemuksia ei palauteta.

Valintaprosessissa avustaa Personnel Group.

LISÄTIETOJA antavat hallituksen puheenjohtaja Anne-Christine Ritschkoff (puh. 020 722 5546) ja hallintojohtaja Kirsi Moisander (puh. 040 805 4455, kirsi.moisander@jyu.fi).

Haku päättyi

15.01.2017

Työsuhde

Määräaikainen johtajasopimus

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

1.8.2017

Sijainti

Jyväskylä

logo: Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi maamme suosituimmista ja tuloksellisimmista yliopistoista. Painoalamme ovat oppiminen ja opetus, luonnontieteet, kielet ja kulttuuri, liikunta ja informaatioteknologia. Olemme johtava koulutuksen asiantuntija, opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Luovuus kukoistaa puistomaisella järvikampuksellamme keskellä kaupunkia. Akateemiseen yhteisöömme kuuluu 15 000 perus- ja jatko-opiskelijaa 90 maasta, 20 000 aikuisopiskelijaa ja 2 500 työntekijää. Vuosibudjettimme on noin 200 miljoonaa euroa.