Rekrytointikonsultti

Tulet ensisijaisesti vastaamaan Personnelin palveluiden myynnistä ja tuottamisesta Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Organisoit ja johdat omaa työtäsi rakentamalla vahvoja asiakassuhteita, laajentamalla verkostojasi ja luomalla aitoa sidosryhmäyhteistyötä. Hyödynnät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin keinoja ja otat helposti haltuun alan viimeisimmät työkalut. Voit olla suorahaun ja rekrytoinnin ammattilainen tai muun alan osaaja, jonka tausta yritysmaailmasta mahdollistaa nopean liikkeellelähdön tässä roolissa.

ODOTAMME SINULTA

Olet aktiivinen ja yrittäjähenkinen tekijä ja sinulla on vahva halu auttaa asiakkaitamme menestymään työelämän muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja sitkeyttä työskennellä alati muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielillä.

MUUT TIEDOT

Sinulla on vastuu ja vapaus rakentaa oma työpäiväsi vastaamaan asiakkaiden kysyntää. Saat käyttöösi modernit työtilat, mutta tuemme mielellämme myös etätyöskentelyä mikäli niin haluat. Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan myös ansaintaasi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ammattilaisena yhteistyössä konsernimme ammattilaisten kanssa. Pääset työskentelemään merkittävissä toimeksiannoissa niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin asiakkaidemme kanssa.

Mikäli kiinnostuit, niin laita avoin hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.2.2019 mennessä osoitteeseen jarno.juola@vmp.fi

Lisätietoja antaa yrittäjä Jarno Juola, 040 307 5231

Haku päättyi

15.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kokkola

Toimiala

Rekrytointi

logo: VMP (Personnel)

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä. VMP-konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu-, Enjoy, Staffplus-, Personnel-, Eezy-, Voima- ja Alina- brändit. VMP pyrkii kattavalla palveluvalikoimallaan vastaamaan työnantajien ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin ja on kokonaisvaltainen HR-kumppani asiakkailleen.