Research-konsultti (rekrytointi)

Oletko innokas somesalapoliisi, joka löytää itsensä aika ajoin vanhan lukiokaverin serkun kaiman koiran profiilista? Etkö siedä epätietoisuutta, vaan olet aina ensimmäisenä kaivamassa Googlea esiin? Olisiko sinusta hauskaa saada tästä vapaa-ajanviettotavastasi myös palkkaa?

Meillä on nyt haussa rekrytointialalle hinkuva research-konsultti, joka löytää asiakkaidemme haastavimpiinkin suorahakutoimeksiantoihin parhaat ehdokkaat LinkedInin ja muiden julkisten lähteiden syövereistä.

Researcherina vastaat yhteistyössä vastuukonsultin kanssa suorahakupalvelun toteuttamisesta alusta loppuun. Työhösi kuuluu muun muassa:

  • yrityksiin perehtymistä sekä toimialatuntemuksen kasvattamista,
  • potentiaalisten ehdokkaiden sourcingia ja longlistojen kokoamista,
  • asiakastapaamisia ja yhteydenpitoa,
  • työmahdollisuuksien esittelyä potentiaalisille ehdokkaille mm. puhelimen ja LinkedInin välityksellä,
  • visuaalisten tehtävänkuvausten ja työpaikkailmoitusten laadintaa,
  • organisointia rekrytointiprosessien aikataulutukseen liittyen ja
  • vastuu ehdokasviestinnästä omissa toimeksiannoissa.

Sinulla on vastuullasi useampi toimeksianto yhtä aikaa ja työ on joustavaa projektityötä. Suorahakutoimeksiannot ovat vaihtelevia, sillä asiakkaamme toimivat monella eri toimialalla. Lisäksi suorahaemme henkilöitä asiantuntijatasosta aina johtoon saakka. Yhtenä viikkona saatat siis etsiä sovelluskehittäjää julkishallintoon, kun taas seuraavana toimitusjohtajaa pk-yritykseen.

Mitä Personnel tarjoaa sinulle?

Researcherin työnkuva on todella monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Saat paljon vastuuta, jonka lisäksi pääset asiakasrajapinnassa työskentelyn kautta oppimaan paljon suomalaisesta yrityselämästä sekä julkisen puolen organisaatioista. Teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen ja saat kokeneilta konsulteiltamme aina tukea sitä tarvitessasi.

Sinulla on liukuva työaika eikä kellokortin leimaamisesta tarvitse huolehtia. Lisäksi etätyöt ovat meidän research-tiimissämme arkipäivää. Saat tiimikavereiksesi kaksi kehittämisintoista research-konsulttia, joilta ei hymy hyydy haastavissakaan tilanteissa. Meillä on aidosti hauskaa töissä.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta vastaavista tehtävistä omaava osaaja, joka on kiinnostunut rekrytointialasta ja suomalaisesta yrityskentästä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi: olet organisointikykyinen ja pidät siitä, että meneillään on monta aikataulutettua projektia kerrallaan. Lisäksi omaat analyyttisen ajattelutavan ja hahmotat vaivatta kokonaisuuksia.

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä avainasemassa, sillä pidät yhteyttä moniin eri sidosryhmiin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Toiminnassasi korostuu asiakaslähtöinen ajattelutapa viestiessäsi niin asiakasyritystemme edustajien kuin suorahakuehdokkaidenkin suuntaan.

Toivomme, että sinulla on tuore korkeakoulututkinto (esim. KTM, KM, VTM) tai olet ainakin pian valmistumassa. Pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi saumattomasti myös englanniksi. Lisäksi katsomme eduksesi, jos olet työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä.

 

Oletko sinä etsimämme analyyttinen salapoliisi? Jos koet, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 9.12.2018 alla olevan painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat research-konsultit Laura Vanninen p. 044 591 1800 ja Roosa Pitkänen 050 361 5866.

Haku päättyi

09.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

Toimiala

Liikeenjohdon konsultointi, rekrytointi

logo: Personnel Group

Personnel Group on rekrytointi-, suorahaku- ja organisaatioiden kehittämispalveluja sekä psykologisia soveltuvuusarviointeja tarjoava valtakunnallinen konsulttiyritys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Seinäjoella ja Joensuussa. 

Olemme kokeneita ammattilaisia ja konsernimme on palvellut asiakasyrityksiään jo vuodesta 1985. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita kankeutta, sillä henkilöstöämme kuvaa reipasotteisuus, välittömyys ja jatkuva yhteinen toiminnan kehittäminen. Panostamme toiminnassamme korkeaan laatuun ja noudatamme Suomen Psykologiliiton hyvän henkilöarvioinnin toimintaperiaatteita. Tekemällämme työllä on laaja vaikuttavuus satojen organisaatioiden työhyvinvointiin, menestyksekkääseen esimies- ja johtamistyöhön sekä tuloksellisuuteen.