Research-konsultti (rekrytointi)

Haemme suorahakutiimimme vahvistukseksi kahta research-konsulttia, toista Helsinkiin ja toista Turkuun (vanhempainvapaasijaisuus). Toimit suorahakutoimeksiannoissamme keskeisessä roolissa etsien asiakkaidemme haastavimpiinkin toimeksiantoihin parhaat ehdokkaat LinkedInistä ja muista julkisista lähteistä.

Research-konsulttina vastaat yhteistyössä vastuukonsultin kanssa suorahakupalvelun toteuttamisesta alusta loppuun. Työhösi kuuluu muun muassa:

  • yrityksiin ja ehdokkaisiin perehtymistä sekä toimialatuntemuksen kasvattamista,
  • tehtävänkuvausten ja työpaikkailmoitusten laadintaa,
  • asiakastapaamisia ja tiivistä yhteydenpitoa asiakkaidemme suuntaan,
  • aktiivista ehdokasviestintää; vastaat ehdokkaiden kontaktoinnista mm. puhelimitse ja LinkedInin kautta sekä huolehdit osaltasi positiivisen hakijakokemuksen syntymisestä,
  • organisointia rekrytointiprosessiin liittyen.

Suorahakutoimeksiannot ovat vaihtelevia, sillä asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla, jonka lisäksi etsimme henkilöitä asiantuntijoista aina johtotason tehtäviin. Yhtenä viikkona saatat siis etsiä sovelluskehittäjää julkishallintoon, kun taas seuraavana toimitusjohtajaa pk-yritykseen.

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, asiakaslähtöisesti ja joustavasti tilanteisiin reagoiden. Viihdyt nopeatempoisessa projektityössä ja tiivistä yhteistyötä vaalivassa työympäristössä. Rekrytoinnin murros on vahvasti esillä arjessamme, ja tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä muutosta kanssamme.

 

Mitä Personnel tarjoaa sinulle?

Research-konsultin työnkuva on todella monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Saat paljon vastuuta, jonka lisäksi pääset asiakasrajapinnassa työskentelyn kautta oppimaan paljon suomalaisesta yrityselämästä sekä julkisen puolen organisaatioista.

Teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen ja saat asiantuntevilta kollegoiltasi aina tukea sitä tarvitessasi. Sinulla on liukuva työaika eikä kellokortin leimaamisesta tarvitse huolehtia. Lisäksi etätyöt ovat meillä arkipäivää.

 

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Olet kiinnostunut yritysten rekrytointitarpeiden ymmärtämisestä ja oikeiden ehdokkaiden löytämisestä kunkin toimeksiantajan tarpeisiin. Seuraat aktiivisesti liike-elämää sekä eri toimialojen ja yritysten kehitystä. Analyyttisen toimintatavan ansiosta hahmotat vaivatta kokonaisuuksia. Asiakaslähtöinen ajattelutapa ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä avainasemassa, sillä pidät yhteyttä moniin eri sidosryhmiin. Pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi saumattomasti myös englanniksi.

Käytät sujuvasti digitaalisia työkaluja, ja toivomme sinun tuovan tuoreita näkemyksiä mm. uusien digiratkaisujen hyödyntämismahdollisuuksiin yrityksessämme. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto; voit olla hiljattain valmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeintä on kuitenkin aikaansaava asenteesi ja sinua kuvaakin se, että et pidä epätietoisuudesta, vaan otat aina ennemmin Googlen esiin.

 

Jos koet, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sunnuntaihin 9.12.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan samalla, kumman kaupungin tehtävään haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Ville Valtonen, p. 040 582 8838 (parhaiten tavoitettavissa 23.11. klo 12-13 ja 30.11. klo 8:30-9:30). Mikäli haluat kuulla tarkemmin työn sisällöstä, voit olla yhteydessä Helsingin osalta myös research-konsultti Roosa Pitkäseen p. 050 361 5866 ja Turun osalta research-konsultti Satu Väistöön, p. 050 525 9597 (parhaiten tavoitettavissa 22.11. klo 14-15:30 ja 28.11. klo 9-10).

 

Haku päättyi

09.12.2018

Työsuhde

Vakituinen (Helsinki) / Vanhempainvapaa- sijaisuus (Turku)

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki / Turku

logo: Personnel Group

Personnel Group on rekrytointi-, suorahaku- ja organisaatioiden kehittämispalveluja sekä psykologisia soveltuvuusarviointeja tarjoava valtakunnallinen konsulttiyritys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Seinäjoella ja Joensuussa. 

Olemme kokeneita ammattilaisia ja konsernimme on palvellut asiakasyrityksiään jo vuodesta 1985. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita kankeutta, sillä henkilöstöämme kuvaa reipasotteisuus, välittömyys ja jatkuva yhteinen toiminnan kehittäminen. Panostamme toiminnassamme korkeaan laatuun ja noudatamme Suomen Psykologiliiton hyvän henkilöarvioinnin toimintaperiaatteita. Tekemällämme työllä on laaja vaikuttavuus satojen organisaatioiden työhyvinvointiin, menestyksekkääseen esimies- ja johtamistyöhön sekä tuloksellisuuteen.