Residential Sales Director

Nyt haemme Geobearille Ruotsiin Tukholman toimipisteeseen

Residential Sales Directoria

vastaamaan Ruotsin ja Suomen yksityistalouksien myyntitoimintojen operatiivisesta johtamisesta.

 

Motivoidut uusien asiakkuuksien löytämisestä ja asiakkaidemme ongelmien ratkomisesta Geobearin tarjoamien ratkaisujen avulla. Saat myös tiimisi innostumaan ja johdatkin heitä valmentavalla otteella ja koulutat myyjiä tarvittaessa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Viisihenkisen myyntitiimin esihenkilönä varmistat, että yksikkösi saavuttaa sille asetetut tavoitteet yksityistalouksien myyntitoimintojen osalta. Otat vastuun yksikkösi taloudesta ja tuloksesta: laadit budjetin sekä vastaat raportoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä vastaat eri toimintojen organisoimisesta yksikkösi sisällä. Seuraat aktiivisesti markkinan kehittymistä ja tunnistat asiakkaidemme tarpeita.

Ideaaliehdokkaallamme on vahvaa kokemusta myynnistä ja ihmisten johtamisesta vastaavalta toimialalta. Liiketoimintaymmärrys yhdistettynä tekniseen ymmärrykseen takaa parhaat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Ruotsin yksityisen sektorin urakointipuolen tuntemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tulet osaksi kansainvälistä yritystä, joten kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kovassa kasvussa olevan alansa markkinajohtajan riveissä. Geobearilla pääset työskentelemään laadukkaiden ja houkuttelevien tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen kompensaatiomallin bonuksineen sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupilta Terhi Nikkilä 11.7. asti arkisin klo: 13-14:30 numerosta: 050 410 0196 ja Ulla Kauppi 23.7. lähtien numerosta: 050 466 1062. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haastattelut tehtävään alkavat heinäkuun lopussa. Toivottu aloitus työssä on joustavasti syksyn aikana.

Haku päättyi

31.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tukholma, Ruotsi

logo: Geobear

Geobear on vahvassa kasvussa oleva, vaativien pohjarakentamisen ongelmien ratkaisuihin keskittyvä yritys, joka toimii maailmanlaajuisesti. Yritys on alkuperäinen geopolymeereihin perustuvien korjausmenetelmien kehittäjä. Geobear -ratkaisuilla erilaisten rakennusten ja maanvaraisten rakenteiden perustamiseen liittyviä ongelmia voidaan korjata nopeasti ja häiriöttömästi – tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta, vuodenajasta riippumatta.

Ratkaisemme kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois. Tavoitteenamme on myös pitää maailma liikkeessä niin että kaupat, tehtaat, logistiikkakeskukset ja muut kaupallisen sektorin toimijat pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa, painumaongelmien häiritsemättä. Geobearin patentoituun geopolymeeriteknologiaan perustuvat ratkaisut, joilla vältetään mm. tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt infrasektorilla. Toimimme tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan yli 200 000 projektissa. Geobearin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestä:

www.geobear.fi

www.geobear.com