RF-järjestelmäasiantuntija

Haemme Tampereelle

RF-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

(RF System Specialist)

radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin.

Toimit osana monialaista suunnittelutiimiä, jossa yhdistyvät laitteisto-, ohjelmisto- ja signaalinkäsittelyosaaminen. Työsi sisältää monipuolisia järjestelmätason tehtäviä, kuten RF-järjestelmäsuunnittelua, teknologiaselvityksiä, suorituskykyanalyyseja, testaamista, alihankintatyön teknistä ohjaamista sekä dokumentointia. Tehtävässä vaaditaan sekä teoreettista osaamista että käytännön kokemusta RF-tekniikasta, jonka lisäksi kokemus antennijärjestelmistä/antennisuunnittelusta on eduksi. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet yksittäisiä kytkentöjä suurempien kokonaisuuksien parissa ja hyödynnät pääasiassa valmiita rakennuspalikoita/alijärjestelmiä. Suunnittelemaan pääset myös useimmiten suorituskyky edellä. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja valmiiksi saattavaa asennetta tarttua kiinni monipuolisiin tehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa. Jos siis olet kiinnostunut monipuolisista radiotaajuisista järjestelmistä erityisesti niiden RF-osuuksien osalta, voit olla etsimämme henkilö!

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, jonka sijainti on Hatanpään Valtatie 30, Tampere. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat viimeistään 20.2.2019 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Haku päättyi

20.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria Aviation Oy / Systems

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.