Robotti-ihminen

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta. Meillä robotti-ihmisellä ei tarkoiteta ikiliikkujaa tai piippailevaa peltiseppää. Töitä olisi ohjelmistojen automatisoinnin parissa.

Mikä homma?

Tunnetko vahvaa robotti-ihmisyyttä? Ei se mitään, niin tuntevat noin 75 tulevaa työkaveriasikin.

Automatisoimme sekä omia, että asiakkaidemme töitä ohjelmistorobottien (RPA) avulla. Tykkäämme, kun tieto liikkuu automaattisesti manuaalisten siirtojen sijaan. Siksi toteutamme erilaisia liittymiä ja integraatioita asiakkaidemme HR-järjestelmiin. Täällä saat tehdä työtäsi nykyaikaisilla menetelmillä, eli kehitystä ei tarvitse tehdä pitkästä tavarasta, eikä legacy-järjestelmiäkään tunkata (varmaankaan).

Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää, kuin esimerkiksi palkanlaskennan perusprosessien automatisointi kokonaan. Mieti! Samalla ajattelimme automatisoida asiakkaidemme HR-järjestelmiin liittyvää manuaalisen työn tuskaa. Heitä sellainen kärsimyksen minimointi tuskin haittaa.

Millaista ihmistä etsimme?

Etsimme siis RPA:lla robotisoitavien prosessien toteuttajaa Tampereelle. Suomeksi yhdet ohjelmointiaivot lisää. Odotamme robotti-ihmiseltä seuraavaa:

  • Sinulla on vähintään muutaman vuoden ajalta koodaustaustaa .NET tekniikoilla (C#/VB.NET)
  • Et halua tehdä aivan kaikkea itse alusta, vaan haluat hyödyntää toteutuksessa valmiita alustoja ja komponentteja
  • Hallussasi on kokemusta tai vähintään kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan (RPA)
    Kokemus integraatioalustoista plussaa
  • Arvostamme: hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä kyky hahmottaa ja suunnitella prosesseja
  • Arvostamme lisää: sosiaalisia taitoja (pulppuavaa puhetta) ja mielellään kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua)

Ja tietenkin odotamme, että olet se kuuluisa hyvä tyyppi.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Pääset töihin kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Meillä johto ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää. Se on antamassa virtaa hommiin ja sähköistämässä työpaikan ilmapiiriä huumorillaan. Osaa se johtaakin…

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja niitä robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Tiedetään, näppis polttelee. Ohjelmoi itsesi robottihahmoksi: Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 22.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Honkanen, riku.honkanen@integrata.fi. Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

 

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

 

Haku päättyi

22.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Lisää osoitteessa integrata.fi