Robottihahmo (RPA-kehittäjä)

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Etsimme tällä kertaa täydennystä ATK-osaajien joukkoon.

Mikä homma?

Melko sosiaalinen ATK-tiimimme automatisoi sekä asiakkaiden että kollegoiden töitä ohjelmistorobottien (RPA) avulla. Arki on sujuvampaa, kun koneet tekee koneiden hommat ja ihmiset ihmisten hommat. HR:n ja palkkapalvelun työ on täynnä vartin hommia, joiden automatisoinnilla saadaan työstä sujuvaa ja vapautetaan ihmismuistia ja jaksamista asiantuntijuutta vaativiin hommiin ja asiakkaiden auttamiseen.

Roboteilla voimme vaikka automatisoida palkanlaskentaa, helpottaa HR-integraatioita tai huolehtia henkilötietojen oikeellisuudesta. Työvälineinä käytetään UiPathia ja tarvittaessa voi koodata vaikka .NET-kielillä loput.

”Jos robotit eivät toimi, niin palkanlaskentamme on kädetön. Sen verran tärkeä rooli niillä on meidän prosesseissa.” – Seidi J.

Mitä etsimme?

Etsimme ongelmanratkaisijaa eli siis RPA:lla robotisoitavien prosessien toteuttajaa Tampereelle. Suomeksi yhdet ohjelmointiaivot lisää. Sinun ei tarvitse osata puhua katkonaisesti, ja käyt muilla kuin sormiparistoilla, mutta seuraavaa odotamme:

  • Koodaustaustaa (.NET tekniikoilla)
  • Et halua tehdä aivan kaikkea itse alusta, vaan haluat hyödyntää toteutuksessa valmiita alustoja ja komponentteja
  • Hallussasi on kokemusta tai vähintään kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan (RPA)
  • Arvostamme: hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa ja suunnitella prosesseja
  • Arvostamme lisää: sosiaalisia taitoja (kykyä puhua ääneen).

Robottihahmon rooli muotoutuu tarkemmin lopulta myös sen mukaan, millainen tyyppi olet ja mikä kiinnostelee.

Mitä tarjoamme?

Pääset töihin melko mukavaan työpaikkaan ja kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -mieliseksi) jäseneksi ei niin perinteiseen insinöörimäiseen ympäristöön, vaikka niitäkin meille on jo sattunut matkaan.

Meillä johto ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää. Se on antamassa virtaa hommiin ja sähköistämässä työpaikan ilmapiiriä huumorillaan. Osaa se johtaakin, tsekkaa vaikka meidän Manifesto.

Tiedetään, näppis polttelee. Ohjelmoi itsesi robottihahmoksi viimeistään su 28.4. klo 23:59 mennessä.

Rekrytointikeskustelut käynnistyvät heti, kun hakemuksia saapuu. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen. Hakuaikana jätetty hakemus ehtii taatusti mukaan prosessiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintohahmo Riku Honkanenriku.honkanen@integrata.fi, puh. 050 387 5771 tai tuleva kollegasi Ville Jokelaville.jokela@integrata.fi, puh. 050 369 0620.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Haku päättyi

28.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi