Ryhmäpäällikkö

Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan uuteen tehtävään

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan heti valmiin ruoan ja ruokatorien kehittämisestä ruokakaupoissamme

Tavoitteenamme on nostaa heti valmiin ruoan tarjonta uusiin sfääreihin ja helpottaa siten asiakkaidemme päivän ruokapolkua. Tavoitteenamme on nostaa myös ruokatoriemme ruoan valikoima, laatu, värikkyys ja maku ylivertaiselle tasolle. Luot ja kehität yhdessä tiimisi kanssa uutta ruokatarjoomaa innovatiivisesti asiakkaiden hyväksi, ja sinulle on itsestään selvää, että ruokatuotteemme elävät vuodenajoissa ja tulevaisuuden trendejä luoden.

Sinulla on vahvat kokemukset ja näkemykset ruoan volyymibusineksesta (ruokateollisuus, catering, co-branding), ja olet näyttänyt kykysi tuloksentekijänä. Olet kaukana perässähiihtäjästä. Passion, courage ja customer experience ovat sinulle kaiken toiminnan kehittämisen lähtökohta. Tulet onnistumaan työssäsi vain, jos olet huippu ihmisten johtamisessa, osallistamisessa ja sinulla on takataskussasi rautaiset johtamisen systeemit.

Mission impossible? Ei uudelle ryhmäpäälliköllemme, sillä tarjoamme sinulle huikean tuen ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, p. 010 767 0081 ma 10.2. klo 13-14 ja to 20.2. klo 13.30-14.30 sekä Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, p. 03 31380 444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.

Haku päättyi

23.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 204 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla 114 liikepaikassa ja verkossa yli 2900 ihmisen voimin.