Säästöpankkiiri

Oletko yhdistelmä ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia arvostavaa asiakaspalvelijaa ja räätälöityjä ratkaisuja rakastavaa rahoituksen rautaista ammattilaista tai sellaiseksi tahtovaa?

Säästöpankkiireja, Tampere ja Valkeakoski

Haemme nyt säästöpankkiireja Tampereen ja Valkeakosken konttoreihin luomaan huipputason asiakaskokemuksia henkilöasiakkaillemme.

Odotamme sinulta innostusta ja oma-aloitteisuutta omaa työtäsi ja asiakkaiden talouden ratkaisuja kohtaan. Tahdot olla mukana asiakkaiden elämässä mahdollistamassa heidän asuntohaaveidensa toteutumisen. Huomioit ammattitaidolla asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja kohtaat heidät luontevasti myös haastavissa tilanteissa.  Pystyt hahmottamaan kokonaisuudet ja tekemään ratkaisuja niiden pohjalta. Luoksesi on helppo tulla ja sinulla on kyky ilahduttaa ja innostaa asiakkaitamme. Ripaus kunnianhimoakaan ei ole pahitteeksi, vaan koet paloa erinomaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Otat vastuun omasta työstäsi ja inspiroidut mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistasi.

Etsimme konkaria, jolla on kokemusta laadukkaasta ja tuloksellisesta työstä rahoittamisen parissa. Voit olla myös rahoittamisen osaajaksi ja finanssialan nousevaksi tähdeksi vasta tahtova.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! 

Hae tehtävää 14.7.2019. mennessä lähettämällä hakemus osoitteeseen bit.ly/säästöpankkiiri-rekry-2019. Lisätiedot Tampereen tehtävästä Kristiina Lukulalta puh. 050 560 6930 4.7. klo 10 ̶ 11 ja 11.7. klo 14 ̶ 15 ja Valkeakosken tehtävästä Aarne Pitkäseltä puh. 040 762 6993 4.7. klo 14 ̶ 15  ja 10.7. klo 10 ̶ 11.

Haku päättyi

14.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere ja Valkeakoski

logo: Aito Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1823. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta ja noin 130 konttoria ympäri maata. Ryhmässä työskentelee lähes 1 300 henkilöä.