Sähköinsinööri

Haemme nyt joukkoomme

Sähköinsinööriä

vastaamaan rakennusaikana tilaajan edustajana uuden rakennettavan keskusjätevedenpuhdistamon ja pumppaamoiden sähköistyksen ja automaation toteutuksesta sekä johtamaan sähkölaitteistojen käyttöä laitoksen käynnistyttyä.

Sähköinsinöörin vastuulla tulee olemaan myös Keskuspuhdistamon energiatehokkuuden kehittäminen, ja toimit yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneihin sekä viranomaisiin päin.

Odotamme sinulta intoa osallistua uuden puhdistamon suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri tai insinööri). Puhdistamon käyttöönottovaiheessa 2023 sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpätevyys 1 (S1). Hankkeen suunnitteluvaihe on loppumassa ja toteutusvaihe alkanut. Tämä vaatii sinulta kykyä viedä toimialaasi liittyviä asioita ripeästi eteenpäin. Vuorovaikutustilanteissa olet luonteva sekä vakuuttava. Edellytämme vähintään 3-5 vuoden työkokemusta prosessisähköistykseen liittyvissä tehtävissä.

Tarjoamme sinulle uuden ja mielenkiintoisen avainpaikan eri alojen motivoituneista asiantuntijoista koostuvassa organisaatiossamme. Pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Olet mukana suunnittelemassa ja rakentamassa uutta modernia jätevedenpuhdistamoa, ja tulet vastaamaan sen sähköjärjestelmien toiminnasta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP konsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.6.2019 mennessä osoitteessa: www.personnel.fi

Haku päättyi

25.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy

Jätevesien viemäröinti ja puhdistaminen on yhdyskuntien merkittävintä käytännön ympäristötyötä. Tätä varten on perustettu Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy, joka toteuttaa Tampereelle kuuden kuntayksikön yhteistä jätevedenpuhdistamoa siirtoviemäreineen ja pumppaamoineen. Hankkeen rahoitustarve on 318 milj. €. Keskuspuhdistamo tuottaa omalla biokaasulaitoksellaan yli 50 % vuotuisesta sähköenergiastaan, lämmön suhteen puhdistamo tulee olemaan omavarainen.